Când își vor boteza fetița Smiley și Gina Pistol! Ce a declarat artistul

Publicat: 09 Jun. 2021, 14:51 Vedete

Smiley și Gina Pistol sunt doi oameni fericiți și împliniți! Recent, cei doi au devenit, oficial, părinți, iar în prezent se gândesc când o vor boteza pe micuța lor.

Smiley și Gina Pistol sunt părinți cu acte în regulă. Viața lor s-a schimbat destul de mult de când micuța Josephine și-a făcut apariția în viața celor doi, dar bucuria și împlinirea este imensă! Recent, Smiley a mărturisit că botezul celei mici va avea loc anul acesta, însă și-ar dori să aibă loc departe de ochii publicului.

”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a spus Smiley pentru Click.

Gina Pistol părăsește Antena 1?

Gina Pistol a fost înlocuită recent în emisiunea ”Asia Express”, noul sezon, dar și la ”Chefi la Cuțite„, după ce aceasta a născut. Noua prezentatoare care este gazda acestor emisiuni este chiar Irina Fodor. Așa cum a declarat și Gina Pistol, nu pleacă de la Antena 1, mai ales că are contract pe mai mulți ani! Partenera de viață a artistului Smiley a vorbit în premieră despre acest subiect, mai ales că telespectatorii și urmăritorii și-au pus întrebări.

Conform Ok Magazine, Gina Pistol a mărturisit că zvonurile că ar pleca nu sunt adevărate și că a ”instruit-o” pe Irina Fodor, când a fost cazul să plece la filmările sezonului patru, ”Asia Express”.

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar nişte zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câţiva ani, deci nu voi pleca aşa cum spun zvonurile. Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, aşa că, normal, i-am dat nişte sfaturi Irinei Fodor, am totuşi experienţa celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor şi durează mult. Stai plecată aproape două luni, eşti departe de familie, iar asta este greu şi pentru tine, şi pentru toi cei implicaţi. Când ai o zi obositoare, dacă eşti acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar aşa, cum eşti plecată, totul devine mai dificil”, a spus Ginuța.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 09 Jun. 2021, 14:51 Vedete
Pe aceeași temă