Gina Pistol, gafă colosală pe Instagram! A postat chipul micuței Josephine fără să vrea: „Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic”

Publicat: 29 mart. 2023, 10:31 Autor: Camelia Vedete

Recent, Gina Pistol și Smiley au ieșit la o plimbare prin pădure, ocazie cu care și-au surprins fanii cu câteva story-uri. Iar într-unul din ele chipul fetiței lor nu a mai fost ascuns.

În imagini, micuța Josephine este cărată de tatăl ei în spate, la o plimbare prin pădure. Iar internauții nu au putut să nu remarce asemănarea dintre ea și Smiley.

„Superbă prințesa mică, este copia tatălui”. „Parul tău dar… cât seamănă cu Smiley!”. „Vaii ce păpușică frumoasă! Să vă trăiască, să fiți sănătoși”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Gina Pistol, despre cum „a scăpat” poza fiicei ei, pe Internet

Poza nu a stat prea mult pe contul de Instagram, iar Gina a venit, cu explicații, pe Instastory. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” apare plângând și spune că a pus, fără să vrea, imaginea pe Internet.

Îmi dă într-una fiică-mea șervețele, pentru că plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic. Îi rog pe cei din presă să blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală și preț de câteva minute a fost pe Instagram, după care am șters-o. Rugămintea mea este să blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este pregătită să apară pe platformele online și în publicații. Vă mulțumesc foarte mult”, a spus Gina, vizibil afectată.

Gina Pistol, despre cât de grea este maternitatea

„Eu tot timpul am vorbit deschis despre trăirea mea ca mamă și foarte multe femei au fost la sentimentul meu sau au mai fost câteva persoane care au înțeles greșit ceea ce voiam eu să spun. Ea nu este un copil obraznic, este un copil care înțelege și de când era mică i-am explicat ce se poate întâmpla dacă nu este atentă și dacă face anumite lucruri. Nu suntem genul de părinți care să sară imediat pe ea, noi îi oferim libertate atât cât trebuie. Chiar este un copil bun!

Eu am niște reacții ciudate, pentru că stând mai mult cu Josephine în casă și stăm și un pic izolați așa, stăm lângă pădure, cumva lumea mea este bucla noastră. Când ies și văd mulți oameni, îmi e un pic greu să mă adaptez la forfotă și la mulțime. Este greu să încerci să fii cea mai bună mamă pentru copilul tău, să fii și bună la locul de muncă, să fii și activă în rețelele sociale.”,a declarat Gina Pistol la un post de televiziune.

Gina Pistol și Smiley fac asta zilnic de când au devenit părinți

Cei doi au viața total schimbată de când au devenit părinți. Au chiar și un obicei banal pe care îl fac în fiecare zi cu micuța Josephine.

Gina și Smiley au început să-și schimbe obiceiurile pe care le făceau pe vremea când erau doi ei doi și să-și concentreze toată atenția asupra fiicei lor. Recent, gazda emisiunii „Chefi la Cuțite” a spus care e obiceiul pe care îl face atât ea, cât și iubitul ei, de când au devenit părinți.

Gina susține că în fiecare dimineață ascultă muzică și dansează toți împreună. Un obicei care a devenit rutină și care înseamnă foarte mult pentru ei, asta pentru că în acest fel petrec mult timp împreună.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi. Stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti. E o rutină banală pentru mulţi oameni. Dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a declarat Gina Pistol, pentru TV Mania. 

Publicat: 29 mart. 2023, 10:31 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă