Gina Pistol, despre minunea care a ajutat-o să rămână însărcinată. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

Publicat: 22 apr. 2024, 11:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gina Pistol a vorbit recent despre minunea care s-a produs în viaţa ei, după ce medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată. Soţia lui Smiley a trecut printr-o perioadă extrem de grea atunci când a aflat că şansele de a deveni mamă erau aproape 0.

Destinul se pare că a avut alte planuri pentru Gina Pistol şi Smiley. Chiar dacă rezultatele analizelor nu le dădeau şanse deloc, o minune s-a produs în viaţa celor doi.

Soţia lui Smiley, despre minunea pe care a trăit-o înainte de a deveni mamă

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, fosta vedetă de la Antena 1 și-a deschis inima și a dezvăluit ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte de a afla că este însărcinată. Gina Pistol a povestit că Smiley i-a adus de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului pe care l-a purtat o lungă perioadă cu ea.

Mai mult, blondina a povestit că în ziua în care a rămas însărcinată, nu se afla nici măcar în perioada fertilă conform calculelor pe care le-a făcut. Acest lucru i-a demonstrat cât de importantă este credinţa.

„Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus într-un portofel și era cu mine tot timpul. În urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă, am șanse 0,1 să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic. Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată. Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă. Ce am simțit eu în momentul ăla, nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să îți explic ce am simțit”, a povestit Gina Pistol.

De ce Gina Pistol nu vrea să îi arate chipul fiicei sale

O întrebare pe care cei doi o primesc destul de des este de ce nu-i dezvăluie chipul lui Josephine, așa cum fac mai multe vedete de la noi din țară au ales să facă. Gina Pistol a explicat faptul că nu judecă pe nimeni, însă ea şi Smiley au ales să nu facă acest pas deocamdată, ci să o lase pe fiica lor să decidă dacă vrea sau nu să se expună.

„Este încă un suflet foarte tânăr. Nu știu câți oameni vor înțelege – nu vreau să o expun la această energie pe care o simți… Gândurile oamenilor care vin spre o poză sunt foarte diferite.

De ce să fac asta? Să-mi validez copilul, să primesc like-uri? Poate ea nu-și va dori asta.

Eu simt asta de când am început relația cu Andrei, ne luptăm cu tot felul de energii mai puțin bune, simțim asta. Așa simțim noi că o protejăm pe ea”, a dezvăluit Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 apr. 2024, 11:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×