Gina Pistol: “Căsătoria nu e un lucru pe care mi-l doresc, un act nu leagă două persoane”

Publicat: 20 May. 2017, 12:55 Vedete
Gina Pistol: “Căsătoria nu e un lucru pe care mi-l doresc, un act nu leagă două persoane”

Gina Pistol prezintă emisiunea ’’Chefi la Cuțite”, de la Antena 1,  și cu toate că muncește foarte mult este foarte entuziasmată de acest proiect. Cu toate acestea încearcă să își facă timp și pentru prietenii ei. Ginei i se spune foarte des că este foarte diferită în viața reală față de cum este la TV. Mai multe despre Gina din spatele micului ecran, aflați în interviul care urmeaza.

Gina, ești considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi, spune-mi cum te descrii?

Cum mă descriu? Vrei varianta pentru prieteni sau pentru dușmani?

Ce variantă preferi tu..

Sunt foarte simpatică, foarte sensibilă și foarte corectă. Niciodată nu m-am bazat pe senzualitate sau sexualitate. Nu sunt genul de femeie care atunci când apare undeva să îți taie răsuflarea. Mie îmi place ca oamenii să mă descopere și vreau ca și femeile să îmi spună că sunt frumoasă nu doar bărbații. Pe mine oamenii mă plac după ce petrec timp în jurul meu.

Din cauza faptului că ești un om sensibil ai și avut de pierdut în viață?

Întotdeauna. Din toate relațiile eu eram cea care ieșea șifonată, orice relație, de afaceri, de prietenie, pentru că sunt foarte credulă și ofer foarte mult credit oamenilor. Atunci când fac un lucru pentru oamenii, nu aștept ca și ei să facă ceva pentru mine.

Mulți îmi spun că sunt mai mișto în realitate decât la TV

Există vreo diferență între Gina pe care o vedem la TV și cea din viața de zi cu zi?

Eu întotdeauna rămân surprinsă când oamenii ajung să mă cunoască și toți îmi spun aceelași lucru:  ’’Ești un om foarte mișto”. Stau și mă gândesc dacă la televizor mă văd altfel. Mulți îmi spun că sunt mai mișto în realitate și că își formaseră cu totul altă imagine despre mine. Eu sunt chiar un om mișto. Sunt modestă, sunt un om cu principii sănătoase, îi respect pe cei din jurul meu.

Lăsând la o parte cum te percep oamenii, tu simți că e vreo diferență între tine de la TV și tu în viața de zi cu zi?

Eu nu încerc să par ceva ce nu sunt pentru că eu cred că acest lucru m-ar obosi. Poate uneori la TV am fost supărată, nervoasă.

Tu ești de fel o persoană foarte veselă, optimistă, cum treci peste momentele de tristețe?

Sunt un om pozitiv și așa am fost tot timpul, chiar dacă poate în momentul de față mi se întâmplă ceva ce poate nu înțeleg, știu că Dumnezeu a vrut asta și cu siguranță o să înțeleg pe viitor de ce s-a întâmplat așa. Se spune că nici o frunză nu pică unde nu este locul ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 May. 2017, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă