Gheorghe Dinca, atitudine socanta in fata anchetatorilor: ‘Nu ma mai intrebati, eu am recunoscut fapta si nu ma mai obositi’

Publicat: 05 Aug. 2019, 13:11 General

Gheorghe Dinca, atitudine socanta in fata anchetatorilor: 'Nu ma mai intrebati, eu am recunoscut fapta si nu ma mai obositi'

Gheorghe Dinca atitudine socanta. Noi informatii socante ies la iveala in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca a inceput sa aiba o atitudine de superioritate in fata anchetatorilor si chiar le-a spus acestora ca il streseaza.

Se pare ca Gheorghe Dinca a avut o atitudine socanta in fata anchetatorilor. Acesta le-ar fi spus ca este suficient faptul ca a recunoscut faptele si nu este necesar sa il streseze, sa il oboseasca si sa-l plimbe dintr-o parte in alta.

Cum functiona incineratorul monstrului din Caracal

Gheorghe Dinca, atitudine socanta in fata anchetatorilor: ‘Nu ma mai intrebati, eu am recunoscut fapta si nu ma mai obositi’

„Era noapte, în faţa mea era o întindere mare de apă. Se vedeau luminile unui oraş mare în depărtare, nu mai ţin minte, Corabia sau Turnu Măgurele, era întuneric beznă. Nu mai ţin minte unde am făcut stânga, unde am făcut dreapta. Am ocolit localităţile şi am mers numai pe câmp, de teamă să nu mă oprească poliţia la vreun control în trafic. (…) Nu mă mai întrebaţi, eu am recunoscut fapta şi nu mă mai obosiţi. Mă stresaţi şi mă plimbaţi, atâta vreme cât eu am recunoscut”, ar fi spus Gheorghe Dincă la audieri, conform a1.ro.

Incineratorul monstrului din Caracal. Vecinii, obisnuiti cu mirosul de fum

Surse din ancheta spun ca investigatorii au cel putin doi martori dintre vecini care au declarat ca au simtit miros puternic de fum in cursul dupa-amiezei de joi, 25 iulie, in jurul orelor 15:00 – 19:00. Vecinii respectivi spun ca au inchis geamurile caselor, fara sa incerce sa afle ce se intampla in curtea lui Dinca.

Motivul a fost ca suspectul principal al crimei ardea zilnic materiale in curtea casei, iar vecinilor nu li s-a parut nimic neobisnuit.

Lesnic mai spune ca timpul necesar arderii unui cadavru de adolescent ar fi de 6-7 ore la o temperatura generata de un foc obisnuit. ‘Dacă se foloseşte petrol, combustia completă se reduce la un sfert din timpul normal.

E posibil să fi folosit şi arzător, şi vaselină. El (n.r. – suspectul) ştia ce-nseamnă să facă o forjă, adică să topească un metal să ajungă la o anumită temperatură’

Publicat: 05 Aug. 2019, 13:11 General
Pe aceeași temă