Gestul scandalos făcut de Ioana Tufaru chiar la Târgul de Crăciun! Fiul ei a văzut tot!

Publicat: 09 Dec. 2019, 10:49 Vedete

Fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu a profitat de acest weekend în care nu are spectacole și și-a scos familia la Târgul de Crăciun din Piața Constituției.

Ioana Tufaru, fiica legendarei actrițe Anda Călugăreanu, și-a luat soțul și băiețelul, Luca, și s-au bucurat de spiritul sărbătorilor de iarnă din București.

Îmbrăcată lejer, cu o fustă lungă şi o bluză subţire, Ioana Tufaru nu s-a încadrat tocmai bine în peisajul târgului de Crăciun. Din fericire, micuţul Luca a fost îmbrăcat corespunzător pentru vremea care arăta minus câteva grade în termometre.

Cei trei, pentru că şi soţul Ioanei i-a însoţit la plimbare, au vizitat târgul, însă fără să cheltuiască din economiile familei.

Ioana Tufaru a atras însă imediat atenția, și nu pentru felul în care era îmbrăcată, ci pentru că ”suda” țigările în preajma fiului ei, în timp ce se plimbau printre lume.

Fiul Ioanei Tufaru merge la grădiniţă

Fiica Andei Călugăreanu susține că a bătut la multe uși până a găsit o grădiniță care să-l accepte pe Luca. Ea ne-a dezvăluit că principalul motiv pentru care nu i-a fost primit băiatul este faptul că, la aproape 4 anișori, încă poartă pampers.

“Lui Luca îi place mult la grădiniță, îi place să stea cu copiii, să se joace. Este o grădiniță privată, sunt mulțumită cât plătesc, și-mi convine că pot să-l aduc și pe timpul verii, căci doamnele educatoarele își iau concediu prin rotație. Sunt tare bucuroasă că mi l-a primit cu pampers pentru că până acum am tărăgănat-o cu grădinița pentru că nu mi l-a primit niciunde cu pampers, a fost o problemă mare. Unii mi-au dat și peste nas: “Cine credeți că stă să vi-l schimbe de pampers?”. De parcă era o mare greutate, de parcă îți trebuia facultate ca să-l schimbi de pampers. Aici, la Afterschool Bambini’s, nu doar că-l schimbă de pampers, dar îl și spală, îi face baie, îl schimbă de hăinuțe”, a dezvăluit Ioana.

Publicat: 09 Dec. 2019, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă