Gest revoltător în emisiunea Gabrielei Cristea! Prezentatoarea nu a difuzat momentul, dar noi am obținut imaginile cu agresiunea!

Publicat: 16 Feb. 2022, 21:52 Vedete

Gest revoltător la emisiunea matrimonială difuzată de Antena Stars și prezentată de Gabriela Cristea! Producătorii au tăiat secvența la montaj, însă CIAO.RO a obținut imaginile. 

Pe antenaplay, fanii înrăiți ai show-ului matrimonial nu ratează niciun moment din ce se întâmplă între concurenți. Recent, pe grupurile emisiunii, s-a creat un întreg scandal între fani după ce au văzut o secvență cu celebra “Buni” care a lovit cățelușa Larisei, pe Bella. Unii internauți o pun la zid pe femeie, alții nu. Secvența nu s-a dat pe post, conform spuselor fanilor, însă există pe mai multe grupuri ale show-ului matrimonial, ba chiar recent a fost urcată și pe Tik Tok.

Ce gest revoltător a făcut Buni

Ei bine, femeia se afla pe canapea, alături de Nora, și mama lui Leo, dar și de cățelușa Larisei, concurenta din Spania. La un moment dat, femeia a împins cățelușa jos, de pe canapea, moment în care Norei, care mânca, aproape că i-a rămas în gât.

Pai oricum cade. Uite-o!”, spune Buni despre cățelușa Bella.

Aaa, își rupe coloana, Buni! Dar nu e voie, măi, Buni. Nu e voie!”, a spus Nora.

Na taci că mă aude aia. Bine, nu-i voie. Mai taci” – Buni

Pai da, și dacă-și rupea coloana?” – Nora

Îl plătesc, nah. Ea și-a făcut vânt și a picat” – Buni

Ei, și-a făcut vânt. Și-a luat zborul, nu? Mie nu-mi plac chestiile astea, cu animale. Nu e o jucărie de pluș” – a spus Nora în timp ce s-a ridicat de pe canapea și a plecat.

”Se vede cu ochiul liber că Gabriela nu o place…”

Secvența a ajuns virală, asta pentru că mare parte dintre fanii show-ului matrimonial au rămas șocați când au văzut gestul revoltător pe care l-a făcut Buni față de patruped. Vă prezentăm doar câteva dintre comentarii:

Auzi, dar nimeni nu-i spune doamnei din Spania că i-a lovit Buni cățelul??? De ce nu se difuzează chestia asta???”/ “Difuzează numai ce le convine lor… nu arată nimic negativ de restul, doar de ea…”/ “Filmulețul unde lovește cățelul Larisei???? Unde este??? Nu se vorbește despre???”/ “Dacă făcea Giovana așa cu Bella era dat demult”/“Mă miră că nu se vorbește nimic, nu vi se pare ciudat? Adică dacă vorbești mai colorat ești pus la zid, iar dacă lovești ființe necuvântătoare ESTE OK?”/

Am mai spus așa, câte episode cu bârfe au fost, au râs de Giovana și au bârfit-o de fiecare dată când le întorcea spatele, și nu s-a dat nici măcar un material. Cu Bella la fel. Nu-i aprob comportamentul, nici limbajul Giovanei, o să aibă mult de pierdut dacă continuă așa, niciun bărbat nu suportă la infinit așa comportament, dar la faza cu bârfele și răutățile… chiar are dreptate. Nu s-au dat și la cum văd nici nu se vor da, în fiecare sezon au fost protejați falșii și perverșii”/

Se vede cu ochiul liber că Gabriela nu o place pe Giovana! A pus-o la zid azi în emisiune! Susțin Sese și Giovana până la final!”/ “Gabrielo, materiale când bârfitoarele bârfesc nu le dai, (…) nu le dai când dă cu cățelușa de podea. Nu le dai… de ce?”/ “Fiind cea mai în vârstă și soacră de preot, am crezut că se comportă mult mai bine ca celelalte, dar lasă de dorit bunica. Este numai o bârfă, ură, invidioasă… și comportamentul pe care l-a avut împreună cu Dana referitor și la cățel… se vede că este o femeie rea”/ Doamne Ferește de așa mamă și bunică ce lovesc o mână de animal și se amuză copios

 

Publicat: 16 Feb. 2022, 21:52 Vedete
Pe aceeași temă