Scandal monstru! Gabriela Cristea și Simona Gherghe, acuzate de ”favoritisme”: “Dacă nu luați măsuri, o să scriu cu mânuța mea sesizare la CNA!”

Publicat: 24 Nov. 2021, 18:38 Vedete

Gabriela Cristea și Simona Gherghe favorizează un concurent la emisiunea matrimonială? Ion este unul dintre cei mai comentați concurenți, pe grupurile “Mireasa. Capriciile Iubirii”!

Scandal monstru pe grupurile online unde se regăsesc telespectatorii “Mireasa. Capriciile Iubirii”! Mai mulți internauți le pun la zid pe cele două prezentatoare TV, Gabriela Cristea și Simona Gherghe.

Aceștia susțin că cele două prezentatoare ar favoriza un concurent care ar avea un comportament care îi revoltă pe ceilalți concurenți… Tânărului i se cam permite să facă ce dorește în show și nimeni nu l-ar trage la răspundere, conform comentariilor lăsate de internauți pe grupuri, în online.

Gabriela Cristea și Simona Gherghe, acuzate de ”favoritisme”

Tensiunile și nemulțumirile unora au ajuns atât de departe încât au “amenințat” că vor face sesizare la CNA. Alții însă ar fi descoperit adevăratul motiv pentru care cele două prezentatoare l-ar favoriza pe Ion. Și anume că mama tânărului ar fi educatoarea copiilor uneia dintre vedete.

Mama lui Ion este educatoarea fetelor Gabrielei Cristea, nu a copiilor Simonei”, susține unul dintre fanii emisiunii, care susține că știe detalii de ”interior”.

Chiar serios… sau ați spus așa? Înseamnă că totul este show”, întreabă siderat un alt urmăritor al emisiunii pe unul dintre grupuri.

Da, vă spun din sursă sigură”, completează sursa dezvăluirilor.

”O să scriu cu mânuța mea sesizare la CNA”

Iar seria comentariilor nu se oprește aici: “Pai din cauza asta nu îi zice nimic lui Ion că mama lui este educatoarea copiilor Simonei și Gabrielei. Ion este ținut în puf”/ “V-ați uitat în această seară la Gabriela Cristea cum ia luat apărarea lui Ion (…)”/“Emisiunea Mireasa este prezentată de Ion Șaulescu. Simona Gherghe tace în fața lui… ce părere aveți?”/ “Staff, știu că este grupul oficial al emisiunii. Dacă nu luați masuri cu Ion a lui Saulescu o să scriu cu mânuța mea sesizare la CNA. Nu e normal ca Ion să-și bată joc de toată lumea din casă și mai ales de o mamă! Rușine Simona Gherghe, rușine Antena 1!/ “Dar chiar nimeni nu are numărul de telefon din redacție? Chiar nu putem face o plângere la CNA împotriva emisiunii și împotriva lui Ion… haideți să facem tot posibilul să îl scoatem pe Ion din emisiune”.

Există totuși și alți internauți care îl admiră pe Ion, dar și pe cele două prezentatoare pe care le complimentează: “Forță, Ioane! Fă-i praf pe toți! orice ai face ești foarte bun! tu ești șeful”.

Publicat: 24 Nov. 2021, 18:38 Vedete
Pe aceeași temă