George Copos a dat-o pe fata: de 1 Mai, la mare cu gagica! Saruturi in plina strada, ca-n adolescenta! VIDEO

Publicat: 09 May. 2017, 23:10 Vedete

În urmă cu zece ani, revista Ciao! a publicat un material despre aventurile lui George Copos (64 ani) cu Elena Stoica, la vremea aceea secretară la hotelul Crowne Plaza, care este în proprietatea lui Copos.

La începutul lui 2007, Elena avea 28 de ani, era secretară și locuia într-un apartament de lux din Cartierul Francez, apartamentul fiind, din câte se zvonea, proprietatea lui Copos, care făcuse mai multe investiții imobiliare. O secretară care locuiește într-un cartier de lux și care conduce o mașină de lux trebuie să fie o secretară importantă.

Dupa ce au fost in club, Copos si gasca de prieteni au mers la un restaurant cu specific pescaresc
Dupa ce au fost in club, Copos si gasca de prieteni au mers la un restaurant cu specific pescaresc

Apartamentul și mașina nu prea avea cum să și le permită din salariul de secretară, iar situația materială a familiei care locuia în Rahova nu avea cum să fie sursa acestor minunate condiții de viață. Copos o vizita cât de des putea, și două dintre aceste vizite au fost imortalizate pentru eternitate de către paparazzi ciao.ro cu imagini publicate la vremea respectivă. Scenariul era același: Copos își parca mașina cât mai departe de imobilul în care locuia ea, își îndesa un fes pe cap, își ridica gulerul hainei cât mai sus și, astfel camuflat, urca scările până la etajul doi, rămânea în apartament vreo două-trei ore și, după care, pleca acasă.

Reacțiile familiei Copos după apariția acestui material au fost de unitate în jurul celei mai importante celule a societății: Copos a negat veridicitatea informațiilor publicate atunci, iar Cristiana Copos a declarat la Acasă TV: “„Soţul meu susţine că nu e nimic adevărat aşa că eu, până una-alta, contractul îl am cu el şi, până la proba contrarie, cred asta. Zvonurile pot strica un mariaj doar dacă nu e suficient de puternic.” George Copos se pare că a continuat, în anii scurși de la acel moment, să se ducă acolo de unde venea la soție. Povestea a dus, în final, la o însărcinare cât se poate de serioasă.

Cei doi se saruta de mama focului
Cei doi se saruta de mama focului

La trei ani distanță de la publicarea acelui material a apărut informația că Elena, care din secretară devenise între timp marketing manager, era însărcinată. Elena a născut o fetiță superbă, al cărei tată a rămas la fel de cunoscut și de necunoscut.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 May. 2017, 23:10 Vedete
Pe aceeași temă