Traiesc in lux, dar nu se sfiesc sa munceasca. Cine sunt copiii de bani gata care sunt un exemplu demn de urmat

Publicat: 06 May. 2017, 14:22 Vedete
Traiesc in lux, dar nu se sfiesc sa munceasca. Cine sunt copiii de bani gata care sunt un exemplu demn de urmat

Copiii milionarilor și multimilionarilor au, fără doar și poate, un start în viață mult mai bun decât alți copii, de ai căror părinți nu s-au lipit banii. Proverbul „Banii n-aduc fericirea“ este, în mare parte, fals. Banii aduc fericirea dacă știi să rămâi cu capul pe umeri și dacă înțelegi că, de fapt, banii sunt un mijloc, nu un scop. Unii înțeleg asta, alții, nu. Ciao.ro iti prezinta cine sunt copiii de bani gata, dar muncesc cot la cot cu parintii lor.

Adina Niculae

Adina Niculae (27 ani), fiica cea mică a lui Ioan Niculae (61), ar fi putut studia la orice universitate din lume, însă a ales să studieze în țară pentru a fi aproape de tatăl ei, pentru care lucrează încă din facultate. Adina a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București. Este moștenitoarea, alături de sora ei mai mare, Anca (39), care lucrează în domeniul asigurărilor, nu doar a unei averi fabuloase, ci și a microbului afacerilor, care i s-a transmis pe linie paternă. Averea lui Ioan Niculae, patronul firmei Interagro, era estimată, la un moment dat, la vreo 750-800 de milioane de euro, dar a mai scăzut după ce omul de afaceri a început să aibă probleme cu legea și chiar cu libertatea.

De când tatăl ei este la închisoare, Adina se ocupă – încă și mai serios decât o făcea înainte – de afacerile familiei. Ea a ajuns să se ocupe chiar și de echipa de fotbal Astra Giurgiu, al cărei finanțator este tatăl ei. Adina conduce un Porsche, dar are și elicopter (un Eurocopter în valoare de aproximativ 11 milioane de euro), dar și un avion, fiind pasionată de pilotaj. Împreună cu tatăl ei, deține o companie de taxi aerian, pe numele căreia a cumpărat un avion Chalenger 300, evaluat la 20 milioane de dolari, și o altă aeronavă, în valoare de 16,5 milioane de dolari.

Adina este într-o relație cu Alexandru Hurdugaci Jr., unul dintre promotorii flyboard-ului în România, fiind unul dintre cei mai buni în domeniu. Revista Spy este cea carea a publicat în premieră imagini cu cei doi.

Alexandra Copos

Spre deosebire de Adina Niculae, Alexandra Copos, fiica lui George Copos, și-a făcut studiile superioare în străinătate. Între 2003 și 2007, a studiat la Princeton University, între 2010 și 2013 a studiat la Harvard University, Kennedy School of Government, obținând și un MBA la Wharton Business School. Alexandra Copos de Prada, pe numele ei complet, a început să se implice în afacerile familiei în august 2013, când a trecut la cârma  Ana Pan, companie înființată în 1990, una dintre cele mai vechi branduri de patiserie-cofetărie din Bucureşti, cu 19 unităţi.

După condamnarea tatălui ei la închisoare, Alexandra a preluat, în primăvara lui 2014, și conducerea Ana Hotels, cea mai mare companie hotelieră cu capital autohton din România, care deţine şapte hoteluri, cel mai important activ al grupului fiind Athénée Palace Hilton. În luna noiembrie, Alexandra Copos a lansat ANA Baking Company, un bakery-coffee shop situat pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti, despre care a declarat că este „un concept la care lucrăm de trei ani, în care am investit 150.000 de euro şi cu care dorim în următorii ani să ne extindem în ţară şi străinătate“. Afacerile soților Cristiana și George Copos, cifrate la 150 milioane de euro, par să fi ajuns pe mâini bune, mai ales că, înainte de a prelua afacerile părinților ei, prin mâinile Alexandrei au trecut multe tratate de economie și business. Uneori, proverbul „Cine are carte are parte“ chiar funcționează.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 May. 2017, 14:22 Vedete
Pe aceeași temă