George Burcea transpiră zilnic la cratiță doar ca să-și vadă iubita fericită: ”El gătește în fiecare zi, mă surprinde când vin de la emisiune”

Publicat: 29 iul. 2022, 20:40 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Viviana Sposub, de la matinalul Dimineața cu noi, a fost prezentă joi, la evenimentul “Party-vara”, organizat de Kanal D și Radio Impuls, acțiune în cadrul căreia a fost desemnat marele câștigător al campaniei “Premi-vara cutreieră țara”, – un autoturism.

Tânăra a venit însoțită de actorul George Burcea, iubitul ei, despre care are numai cuvinte de laudă.

Viviana ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, atât secrete din relație, cât și povești din culisele matinalului “Dimineața cu noi”, emisiune din care face parte.

Viviana Sposub, de la matinalul Dimineața cu noi: „Ieri am dormit 16 ore după emisiune”

Cum e te trezești cu noaptea-n cap?

Viviana Sposub: Ce trezeam eu până acum la 4 și ceva, acum s-a schimbat orarul, suntem mai devreme, de la 7.00 la 9.00 alături de telespectatori, așa trebuie trezesc. Pe la 3.30 – 4.00 sunt deja în picioare. Dar parcă îmi prinde mai bine noul program. simt mai fresh, încerc dorm pe cât posibil și pe timpul zilei, mai recuperez.

Spre exemplu, ieri am dormit 16 ore după emisiune, nu te speria. (râde – n.r.). E legal, e posibil, e recomandat. Având în vedere s-a adunat oboseala și sunt zile în care mai avem și alte evenimente pe timpul zilei sau alte proiecte se întâmplă nu dorm decât 3 ore. Și atunci încerc mai recuperez în weekend sau când prind o zi mai liberă.

Cum te înțelegi cu echipa? V-ați găsit locul fiecare în emisiune? Vă maiîmpungeți”, cum sunteți?

Viviana Sposub: Eu zic e o formulă care aduce zâmbetele pe chipurile telespectatorilor în fiecare zi, ne înțelegem. Ne bem ceaiul împreună.

Ați avut parte de peripeții în cadrul emisiunii?

Viviana Sposub, despre peripețiile de la „Dimineața cu noi”: „Cele mai multe se întâmplă la bucătărie pentru Patrizia mai scapă câte ceva,  mai sparge, se mai împiedică”

Viviana Sposub: Ooo… am avut peripeții. Cele mai multe se întâmplă la bucătărie pentru Patrizia în timpul emisiunii mai scapă câte ceva, mai rupe câte un vas, mai sparge, se mai împiedică. Acolo e întotdeauna activitatea mai amuzantă.

Dar, sigur e o emisiune în direct, live, se mai întâmplă mai tăiem câte un cadru, uitam suntem în direct și mai vorbim și altceva, pice luminile. Se întâmplă tot felul de lucruri, dar e bine oamenii sunt alături de noi și ne amuzăm împreună.

„Eu și George circulăm doar cu trenul. Am făcut 16 ore până la Maramureș”

Planuri de vacanță?

Viviana Sposub: Încă nu am fost în vacanță. Am mai fost plecată în weekend-uri ba la mare, ba la munte. Am avut de curând și o nuntă în Maramureș. Am fost pentru prima dată acolo. Am făcut 16 ore cu trenul. Eu și George circulăm doar cu trenul, e mai bine așa, suntem fără stres. Pe timp de zi nu se doarme, nu e vagon de dormit. Așadar ne-am bucurat din plin de fiecare secundă.

Nu v-ați plictisit 16 ore?

Viviana Sposub: Am vorbit foarte multe. Ne-am povestit tot felul de lucruri, ne-am pus la cap tot felul de proiecte care poate se vor întâmplă sau nu, dar, crede-, 16 ore am avut timp vorbim de toate.

Aștept vacanța care vine în curând. Sper plec pe undeva cu plajă, cu mare, cu soare. Unde se nimerește, în țară sau în străinătate.

Viviana Sposub, surprinsă de George când ajunge acasă: George gătește. Când el are filmări și e plecat stau nemâncată sau comand o pizza”

Cum te întreții?

Viviana Sposub: În perioada asta am început adopt stilul ăsta cu postul intermitent. De la ora 18.00 nu mai mănânc până a doua zi pe la 10.00-11.00. Chestia asta ajută. Mai ciugulesc de la Patrizia Paglieri dimineața, nu pot abține, dar nu am o masă ca la carte. Cred acesta este un secret care, în ultima perioada, merge.

Dar acasă gătești?

Viviana Sposub: Niciodată. George gătește. El gătește în fiecare zi, surprinde, mai ales când vin de la emisiune. E și pasionat de treaba asta. pot considera o norocoasă. Nici nu știu gătesc. Când el are filmări și e plecat stau nemâncată sau comand o pizza. Cam așa e la noi în familie.

Publicat: 29 iul. 2022, 20:40 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă