George Burcea a răbufnit pe internet și a fost taxat imediat! ”Frustrați infecți”

Publicat: 12 Mar. 2020, 13:33 Vedete

Relația între George Burcea și Andreea Bălan nu ar mai merge ca la început, după ce vedetele s-au certat în căminul conjugal, iar actorul a fost prins drogat la volan. Recent, însă, George Burcea a mai făcut o gafă, de data aceasta pe internet.

Este o perioadă sensibilă pentru George Burcea, mai ales că acum nu mai este atât de prezent în familia sa, cea pe care a format-o alături de Andreea Bălan și cele două fetițe. George Burcea a distribuit pe rețelele de socializare un mesaj care avea ca scop atragerea atenției asupra byllying-ului, scrie Cancan.

George Burcea a răbufnit pe internet! A fost taxat imediat în comentarii

Însă, mesajul transmis pe internet a creat revoltă. O tânără a reacționat imediat la mesajul transmis de George Burcea pe rețelele de socializare.

”România este o țară de [email protected]#$ care nu fac nimic pentru viața lor, dar care se pricep perfect la viața altora…. Vedeti-vă de rahatul vostru, frustrați infecți”, a notat George Burcea pe contul lui de socializare. ”Orice pădure are uscăciuni, dar asta nu înseamnă că trebuie să jignești o țară întreagă”, a fost unul dintre comentariile care, suspect, a dispărut după puțin timp.

Adevăratul motiv pentru care George Burcea a lipsit de la petrecerea fetiţei sale

Andreea Bălan şi George Burcea au trecut prin moment tensionate înainte de petrecerea micuţei Clara. Aniversarea fetiței de doar un anișor ar fi trebuit să reunească întreaga familie, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Condiţia pe care George Burcea i-ar fi pus-o artistei, ar fi iscat din nou un scandal între cei doi.

Chiar dacă lucrurile între cei doi nu s-au rezolvat, George Burcea şi Andreea Bălan au hotărât în urmă cu câteva zile ca fetiţele lor să fie pe primul plan. Cei doi nu şi-au dorit ca micuţele să simtă tensiunea dintre ei, iar din acest motiv au decis să se reunească pentru ruperea turtei fetiței lor.

Evenimentul a avut loc acasă la naşi, Aurelian Temișan și Monica Davidescu și a fost unul restrâns. Cu toate acestea, din postările făcute publice de artistă se observă lipsa lui George Burcea.

Mai mult decât atât, potrivit informațiilor oferite de impact.ro, George Burcea i-ar fi pus Andreei Bălan o condiție, pentru a participa la eveniment. Se pare că, actorul i-ar fi cerut soției sale să nu-l expună în spațiul public și să nu facă fotografii cu el, pentru ca oamenii să nu speculeze o împăcare. Andreea Bălan nu a fost de acord sub nicio formă cu acest lucru,  motiv pentru care George Burcea nu a mai participat la eveniment.

Publicat: 12 Mar. 2020, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă