Adevăratul motiv pentru care George Burcea a lipsit de la petrecerea fetiţei sale. Ce condiţie i-a pus actorul Andreei Bălan

Publicat: 10 Mar. 2020, 13:24 Vedete

Andreea Bălan şi George Burcea au trecut prin moment tensionate înainte de petrecerea micuţei Clara. Aniversarea fetiței de doar un anișor ar fi trebuit să reunească întreaga familie, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Condiţia pe care George Burcea i-ar fi pus-o artistei, ar fi iscat din nou un scandal între cei doi.

Chiar dacă lucrurile între cei doi nu s-au rezolvat, George Burcea şi Andreea Bălan au hotărât în urmă cu câteva zile ca fetiţele lor să fie pe primul plan. Cei doi nu şi-au dorit ca micuţele să simtă tensiunea dintre ei, iar din acest motiv au decis să se reunească pentru ruperea turtei fetiței lor.

Evenimentul a avut loc acasă la naşi, Aurelian Temișan și Monica Davidescu și a fost unul restrâns. Cu toate acestea, din postările făcute publice de artistă se observă lipsa lui George Burcea.

Mai mult decât atât, potrivit informațiilor oferite de impact.ro, George Burcea i-ar fi pus Andreei Bălan o condiție, pentru a participa la eveniment. Se pare că, actorul i-ar fi cerut soției sale să nu-l expună în spațiul public și să nu facă fotografii cu el, pentru ca oamenii să nu speculeze o împăcare. Andreea Bălan nu a fost de acord sub nicio formă cu acest lucru,  motiv pentru care George Burcea nu a mai participat la eveniment.

Aurelian Temişan, mesaj cu subînţeles

„Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella și Clara, dar și de nașele Dora și Monica. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxantă, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire”, a fost mesajul scris de Aurelian Temișan.

 

Publicat: 10 Mar. 2020, 13:24 Vedete
Pe aceeași temă