George Burcea este în culmea fericirii! A primit o veste care îi va schimbi definitiv viața

Publicat: 22 Sep. 2021, 14:49 Vedete

George Burcea este în culmea fericirii! El a fost selectat să joace într-o super producție difuzată de Netflix, alături de nume grele din industria cinematografică. 

Fostul soț al Andreei Bălan trăiește, probabil, cea mai bună perioadă din viața lui. Pe plan personal lucrurile îi merg strună, și chiar se gândește la căsătoria cu Viviana Sposub.

Inclusiv profesional este pe punctul de a da marea lovitură! Și asta pentru că George Burcea, actor de meserie, a fost selectat să joace într-un serial difuzat de Netflix. Parteneră de film i-ar fi nimeni alta decât superba actriță Catherine Zeta Jones, câștigătoarea unui premiu Oscar.

George Burcea este în culmea fericirii

Vestea cea mare a fost anunțată pe Instagram, și totți prietenii lui s-au grăbit să-l felicite. Cum era evident, pentru reușita sa s-a bucurat și iubita lui, Viviana Sposub.

Prezentatoarea i-a transmis un mesaj plin de susținere și tandrețe. I-a transmis că este mândră de el.

Singura situație în care îmi place ca Burcea să apară lângă o altă femeie. Și ce femeie! Bravo, iubire! Sunt cea mai mândră!”, i-a transmis Viviana actorului.

Înainte să devină actor, acesta a fost marinar. A realizat în timp că este o alegerea riscantă de a deveni artist, dar a fost decizia potrivită.

Din acest motiv am renunțat la meseria de marinar și am ales-o pe cea de actor”, a scris George Burcea pe rețele de socializare despre participarea lui în serial.

De ce au divorțat Andreea Bălan și George Burcea

Momentul în care Andreea Bălan a anunțat divorțul de George Burcea a fost după ce acesta a condus sub influența substanțelor interzise. El a picat Drug Test-ul și s-a ales cu dosar penal.

Eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă”, a mărturisit actorul despre acea perioadă din viața lui.

Publicat: 22 Sep. 2021, 14:49 Vedete
Pe aceeași temă