Geanina Ilieș, tristă de sărbători. „Din pacate, anul acesta, Pastele îl vom sărbători acasă, singuri!”

Publicat: 16 Apr. 2020, 09:33 Vedete
Geanina Ilieș, tristă de sărbători. „Din pacate, anul acesta, Pastele îl vom sărbători acasă, singuri!”

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV, se gândește cu tristețe la cum îi va fi Paștele anul acesta.

Obișnuită să petreacă sărbătoarea alături de familie și prieteni, bruneta va trebuie să se resemneze. „Sărbătoarea Învierii Domnului este cea mai mărită, îmbucurătoare şi solemnă dintre sărbătorile anului, este sărbătoarea mea de suflet. Din păcate, anul acesta, Pastele îl vom sărbători acasă, singuri, cu gândul și cu sufletul alături de cei dragi. Noi eram obișnuiți să ne strângem toți frații, cu copiii, la părinții mei acasă. Anul asta vom sta mai mult pe telefone, însă, cu siguranță, ceea ce nu se va schimba va fi sigur meniul de Paste”.

Ce gătește Geanina Ilieș de Paste?

Mamă de adolescent, Geanina Ilieș a avut timp berechet „să-și facă mâna” în bucătărie, iar Paștele este un moment numai bun ca să-și demonstreze dibăcia. Drobul, pasca și delicioșii cozonaci n-au cum să lipsească de pe masa de sărbătoare a vedetei Pro TV. Frumoasa brunetă se laudă că de prepararea lor se ocupă personal. „Drobul, pasca și cozonacii îi voi prepara personal, iar ouăle roșii le vom înroși în Joia Mare. Știu că este doar o perioadă peste care trebuie să trecem conștienți că tot ce facem acum este în favoarea sănătății noastre. Iar lucrurile vor intra pe un făgaș normal și poate că fiecare va învăța ceva din toată această perioadă. Să ne bucurăm de fiecare zi așa cum este ea și să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce avem”, susține vedeta.

Geanina Ilies, declaratii uluitoare despre După o super prestație la „Ferma vedetelor”, Geanina Ilieș a intrat în ograda de vedete Pro. Acum, fosta știristă prezintă emisiunea „Gospodar fără pereche”, proiect de care este foarte mândră, așa cum a povestit de nenumărate ori.

„Pe lângă faptul că mi-am dorit foarte mult să reintru în televiziune, să prezint „Gospodar fără pereche” a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina. Ce-i drept, atunci când îmi doresc anumite lucruri, ele se întâmplă, pentru că iubesc foarte mult ceea ce fac. Mai mult, s-au și legat lucrurile, eu urmăream emisiunea la televizor, eram telespectator și-mi plăcea foarte mult ideea. Gospodar fără pereche e o emisiune frumoasă, care poate schimba vieți. Iar mie îmi plac lucrurile astea care țin de viață. Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit.”, conchide vedeta.

Publicat: 16 Apr. 2020, 09:33 Vedete
Pe aceeași temă