Gabriela Cristea, trucul pe care îl foloseşte înainte de a pune șnițelele de pui în tigaie: “Vă arăt un secret ca să rămână aluatul ăla”

Publicat: 05 dec. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete

Gabriela Cristea le arată celor care o urmăresc, ori de câte ori are ocazia, talentul său din bucătărie. Atunci când nu este pe platourile de filmare, vedeta de la Antena Stars găteşte foarte multe preparate delicioase pentru cei dragi. Recent şi-a surprins fanii cu o nouă reţetă, dar şi cu câteva sfaturi utile.

Gabriela Cristea este, în ultima perioadă, foarte activă pe reţelele de socializare. După ce termină filmările pentru emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii sau chiar înainte de a apărea în faţa publicului, bruneta obişnuieşte să le gătească celor dragi. Cu ajutorul soţului său, Tavi Clonda, vedeta înregistrează fiecare pas, apoi urcă imaginile în mediul online, de unde fanii se pot inspira atunci când nu mai au nicio idee.

Prezentatoarea TV, secretul pentru şniţele pane

De regulă, șnițelele de pui se prepară foarte simplu şi uşor, însă vedeta a dezvăluit câteva dintre secretele sale. Mai exact, a explicat ce ingredient presară bruneta pe șnițele, înainte de a le pune în tigaie. Astfel, bucăţile de pui nu se vor mai sfărâma și vor avea un aspect extrem de frumos.

”Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel. De multe ori ați văzut că se dezlipește aluatul ăla de pe șnițel. E o chestie foarte simplă. Făina este secretul”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Rețeta de șnițele de pui a Gabrielei Cristea

Ingrediente

  • piept de pui
  • ouă
  • ulei
  • făină
  • pesmet simplu
  • pesmet crocant

Mod de preparare

”Am tăiat astea de pui subțiri-subțiri. Eu nu le bat, că dacă le mai și bați nu mai rămâne nimic din ele. Aștept să se încingă foarte bine tigaia că trebuie să fie încinsă treaba.

Aici e pieptul de pui. Prima dată îl dăm prin făină și în momentul în care îl dăm prin făină, prima dată, se va lipi aluatul ăla pe șnițel și nu se va mai lipi. Îl dăm prima dată prin făină, apoi prin ou și după aceea prin pesmet.

Eu îl dau o singură dată, nu îl dau de mai multe ori, că nu vreau să mănânc pesmet.  Ia uite ce aurii și frumușele sunt șnițelele noastre! Le scot pe hârtie”, a explicat vedeta pe rețeaua socială.

Publicat: 05 dec. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă