Gabriela Cristea susține că fiica ei a fost suspusă unui „abuz emoțional” din partea unei educatoare: „Am trecut printr-un moment foarte grav cu Iris”

Publicat: 05 apr. 2023, 12:26 Autor: Camelia Vedete

Gabriela Cristea susține că fiica ei, Iris, a fost suspusă unui „abuz emoțional” din partea unei educatoare: „A fost un episod foarte greu”.

Gabriela Cristea spune că fiica ei, Iris, a trecut prin episod de „abuz emoțional’ din partea unei educatoare.

„Eu, trebuie să recunosc, am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodată despre chestia asta. Iris a fost supusă unui abuz emoțional, ca să zic așa, din partea unei educatoare, care n-a înțeles că educația unui copil se face cu vorbă bună. Educația unui copil este cel mai încăpățânat copil, dar și cel mai înțelegător în momentul în care vorbești cu ea ca de la egal la egal și îi explici lucruri.

Gabriela Cristea susține că fiica ei a fost suspusă unui „abuz emoțional” din partea unei educatoare

Mușca, este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară, ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel și făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani și a făcut până la un moment dat și a fost pedepsită de către educatoare, a strâns-o e mână și a certat-o. Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel.

Mai mult decât atât, mama acelui băiețel a considerat de cuviință că ar trebui să vină și să o apostrofeze pe fiica mea în condițiile în care ea nu era de față cu niciun pedagog sau tutore de drept’, și-a început mesajul Gabriela Cristea.

„Am trecut printr-un moment foarte grav cu Iris”

„A fost un episod foarte greu pentru noi de gestionat. Acum mai puțin de un an s-a întâmplat, trei ani și puțin avea, atunci am zis că mut munții, nu știam de ce un copil care cânta, dansa, era vesel, devenise introvertit. Am crezut că am greșit noi. Nici măcar nu a îndrăznit să ne zică nouă, pentru că noi discutam cu așa numitul pedagog și probabil credea că suntem într-o cârdășie și nici față de noi nu a reușit să se deschidă.

„Am încercat să descopăr”

Am încercat să descopăr și, din fericire, avem o vecină și ei i s-a destăinuit. De acolo, lucrurile au fost simple, eu am știut ce să o întreb ca ea să se deschidă. Am tăiat instantaneu întâlnirile dintre ea și persoana respectivă și lucrurile s-au rezolvat, inclusiv partea de mușcături.(…)

E foarte greu să descoperi că copilul tău a avut parte de astfel de situații. Din păcate, bullyingul e prezent destul de mult și nu doar din partea copiilor, ci și a adulților’, a încheiat aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Gabriela Cristea, scandal la grădinița privată!

Gabriela Cristea scandal la grădinița privată. Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, și-au mutat fetițele de la grădinița privată la cea de stat. Motivul se pare că este unul întemeiat, atât financiar, cât și ca distanța de casă.

Înainte de a merge la grădiniță, cele două fetițe, Victoria și Iris, au mers la cumpărături. Gabriela Cristea și Tavi Clonda plătesc 40 de lei pe zi pentru grădinița fetelor. Artistul susține că este mulțumit de grădinița de stat, chiar dacă taxele au crescut cu 82%.

„Deși fetele noastre sunt la grădinițe de stat… s-a scumpit și grădinița de stat cu 82%. Nu mai știu exact cât era anul trecut, dar nu sunt așa scumpe ca cele private și am fost foarte mulțumiți de grădiniță, dar și de preț, dar sigur nu era mult. Acum o să se simtă un pic. Acum avem de plătit 40 de lei pe zi. Nu prea sunt eu cu banii”, spune soțul Gabrielei Cristea. Citește tot articolul aici.

Publicat: 05 apr. 2023, 12:26 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×