Gabriela Cristea, îndrăgostită! Cine este bărbatul mai în vârstă, care a cucerit-o pe vedeta TV

Publicat: 08 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Gabriela Cristea, îndrăgostită! Cine este bărbatul mai în vârstă, care a cucerit-o pe vedeta TV

Gabriela Cristea, îndrăgostită de un bărbat mai în vârstă! Gabriela Cristea a mărturisit în nenumărate rânduri că nu a avut parte de o copilărie fericită, iar relația cu părinții ei a fost una extrem de rece. Totuși, în viața ei și-a făcut apariția o femeie care a iubit-o ca pe propria ei fiică și i-a influențat viața într-un mod fericit. ”Mama adoptivă” a prezentatoarei a fost invitată recent la aniversarea uneia dintre fetițele vedetei TV. 

Gabriela Cristea și Paula Crăciunescu se cunosc de mult timp, de când prezentatoarea avea doar 17 ani. Cele două s-au apropiat într-o perioadă în care vedeta trecea printr-un moment dificil din cauza unei relații care era contestată de părinții ei.

Gabriela Cristea, îndrăgostită de un bărbat mai în vârstă!

Ruptura de familie a fost dramatică și a făcut-o să sufere mult. Însă a primit alinare de la cea care i-a devenit ”mamă adoptivă”.

Gabi era îndrăgostită de mică de un cameraman cu 9 ani mai în vârstă ca ea, iar părinții ei au decis să rupă legăturile decât să accepte această relație. Simțea nevoia unei mame, însă cea care îi dăduse viață o alungase de acasă„, a povestit Paula Crăciunescu.

”Gabi era pe atunci o nebunatică și o frumoasă”

Ea a fost cea care i-a influențat inclusiv evoluția profesională. A ajutat-o pe Gabriela Cristea să se angajeze în televiziune.

Nu pot să spun că sunt pentru Gabriela chiar o mamă adoptivă, însă, e adevarat că o iubesc foarte mult. Am cunoscut-o la Festivalul “Cerbul de aur” de la Brașov. Mereu o luam cu mine prin oraș. Îi spuneam: hai să ne plimbam, sa mergem la o înghețată. Și așa, încet-încet, s-a lipit sufletește de mine. Apoi, eu am prezentat-o lui Mihai Tatulici la Tele 7 abc. Și, când acesta a văzut-o, a spus, “Vai ce ochi frumoși are fata asta, hai să vedem ce poate”. Asa a angajat-o și a pus-o să prezinte meteo și zodiacul. Gabi era pe atunci o nebunatică și o frumoasă pe care o iubeam și o răsfățam”, a mai povestit Paula Crăciunescu.

După o perioadă în care părea că a dispărut din anturajul Gabrielei Cristea, iată că a apărut o dovadă că relația celor două nu a avut de suferit. Ba dimpotrivă, este la fel de strânsă.

Paula Crăciunescu a fost invitată la petrecerea aniversară a uneia dintre fetițele prezentatoarei, Iris, care a împlinit trei ani.

Publicat: 08 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×