Gabriela Cristea, criticată pentru că își editează exagerat pozele! ”La televizor ești o altă persoană”

Publicat: 25 oct. 2022, 11:01 Autor: Camelia Vedete

Vedeta Antena Stars este criticată de foarte mulți internauți, după ce și-ar fi editat prea mult pozele de pe Instagram!

Gabriela Cristea a intrat în vizorul fanilor pentru că își modifică prea mult pozele. Prezentatoarea a făcut recent o gafă, iar internauții nu au iertat-o și au taxat-o imediat cu numeroase comentarii critice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) 

”Eu nu înțeleg deloc….cum Gabriela, în toate pozele ești așa de slabă, și la televizor te arată grasă…. Ești o altă persoană. Da, știu, ai să spui că așa deformează imaginea televizorul/ Doamne, în prima poză se vede clar că i s-a lungit gâtul lui săracul Tavi?/ Și oglinzile astea cum strica ele silueta! ?/ Doamne sfinte, câtă editare pe pozele acestea. Oare fără editare nu se poate!?/ De ce oare nu ne acceptăm așa cum suntem? Nu sunt absurdă, mai folosești o lumină, o umbră, dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat în dreptul câtorva poze cu vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Cum încearcă Gabriela Cristea să slăbească

A fost gravidă de două ori și, evident, organismul vedetei a trecut prin transformări mari, așa cum este normal la orice sarcină. Dar de ceva timp, Gabriela Cristea s-a pus serios pe treabă și își dorește să ajungă la 50 de kilograme!

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.

Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, a explicat Gabriela Cristea.

Publicat: 25 oct. 2022, 11:01 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×