Gabriela Cristea a găsit soluția cum să facă bani în perioada de izolare! Ce talent ascuns are prezentatoarea TV

Publicat: 18 mart. 2020, 11:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România, iar acum a găsit o soluție optimă pentru a face bani de acasă, atât timp cât se află în autoizolare pentru a nu expune nici ea și nici familie ei la virusul care i-a speriat pe oameni.

Pe timp de ”criză”, Gabriela Cristea a mărturisit că are o pasiune ascunsă pe care nu multe persoane o cunosc, și anume faptul că îi place să gătească. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV ar vrea să facă și o emisiune online, mai ales că acum românii se află în autoizolare.

”Mie îmi place mult să gătesc și gătesc chiar super bine. Fac tot felul de prăjituri și tot felul de „drăcii” pe care le dau altora. Am filmat un demo pe care vreau să îl trimit agențiilor de publicitate și când o să fie totul gata o să lansez proiectul pe piață. Deocamdată m-am gândit să lansez emisiunea online și mai vedem. Eu pot să gătesc pentru alţii şi să nu mănânc deloc, pentru că eu gătesc de plăcere şi de plăcerea complimentului. Gătesc aproape în fiecare zi, gătesc pentru fete”, a declarat Gabriela Cristea pentru Libertatea, citează Cancan.

Gabriela Cristea a povestit de ce nu s-a prezentat la înmormântarea mamei sale

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea a mărturisit că au fost anumite disensiuni în familia ei, când venea vorba despre părinți. Însă, așa cum trebuie, Tavi Clonda a fost acolo, alături de ea.

În anul 2010, Gabriela Cristea nu a participat la înmormântarea mamei sale, iar mai multe persoane s-au tot întrebat care a fost motivul pentru care nu a vrut să meargă. Mai mult decât atât, Gabriela Cristea nu a avut o relație tocmai bună cu tatăl ei. Bărbatul chiar nu le-a cunoscut pe cele două nepoate ale sale, Iris și Victoria. Gabriela Cristea nu a dorit să dea o explicație certă asupra motivului pentru care nu s-a prezentat la înmormântarea mamei sale, însă și-a iertat tatăl.

 

Publicat: 18 mart. 2020, 11:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă