Gabriela Cristea a povestit de ce nu s-a prezentat la înmormântarea mamei sale

Publicat: 31 ian. 2020, 07:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

Gabriela Cristea este, cu adevărat, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România.

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea a mărturisit că au fost anumite disensiuni în familia ei, când venea vorba despre părinți. Însă, așa cum trebuie, Tavi Clonda a fost acolo, alături de ea.

În anul 2010, Gabriela Cristea nu a participat la înmormântarea mamei sale, iar mai multe persoane s-au tot întrebat care a fost motivul pentru care nu a vrut să meargă. Mai mult decât atât, Gabriela Cristea nu a avut o relație tocmai bună cu tatăl ei. Bărbatul chiar nu le-a cunoscut pe cele două nepoate ale sale, Iris și Victoria.

Potrivit Cancan, Gabriela Cristea a mărturisit într-un interviu că și-a iertat tatăl, dar și motivul pentru care nu a mers la înmormântarea mamei sale. Părinții ei nu ar fi fost de acord cu prezentatoarea TV să-și construiască o carieră în televiziune, că ”nu le-ar fi adus mândrie”. Mai mult decât atât, părinții ei considerau că femeile care lucrau în acest mediu ar fi ”femei ușoare”. Astfel, Gabriela Cristea nu prea s-a mai înțeles cu ai ei.

Gabriela Cristea nu a dorit să dea o explicație certă asupra motivului pentru care nu s-a prezentat la înmormântarea mamei sale, însă și-a iertat tatăl. DE asemenea, a regretat moartea celei care i-a dat viață, dar nu dorește să mai expună publicului lucrurile pe care le face acum.

Publicat: 31 ian. 2020, 07:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă