Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăguşanu de infidelitate! Cine este bărbatul cu care ar fi fost „tradus”

Publicat: 21 iun. 2024, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabi Bădălău a acuzat-o pe Bianca Drăguşanu de infidelitate. Omul de afaceri, care între timp și-a făcut o nouă iubită după separarea de vedetă, susţine că blondina l-ar fi înşelat în urmă cu 6 luni, dar el abia acum a aflat. Toate detaliile în rândurile de mai jos!

Gabi Bădălău a făcut dezvăluiri neaşteptate după separarea de Bianca Drăguşanu. Omul de afaceri nu a vorbit până acum despre ce se întâmplă în viaţa lui, însă de această dată a dorit să dea cărţile pe faţă pentru a nu mai exista speculaţii.

Bianca Drăguşanu l-ar fi „tradus” pe Bădălău cu un alt bărbat

În cadrul unui interviu recent, fostul partener al blondinei a mărturisit că aceasta nu i-ar fi fost fidelă în ultima parte a relaţiei.

„Eu nu am nicio problemă cu Bianca (…) Ea a ales drumul ei în viață într-un moment al relației noastre când eram cel mai bine cu copii, cu familie, cu vacanță, cu planuri de viitor, ea a decis să nu mai meargă pe un drum drept și să mai facă stânga-dreapta și când spun lucrurile astea, le spun asumat 100%. Nici nu mai contează lucrul ăsta. Eu nu vreau să o denigrez pe ea (…) Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali, să ne înțelegem un pic nivelul și statutul. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei, eu îi doresc liniște și fericire”, a declarat Gabi Bădălău, scrie Spynews.ro.

Cum a răspuns blondina acuzaţiilor

În faţa valului de acuzaţii, Bianca Drăguşanu a fost nepăsătoare. Blondina susţine că nu îşi doreşte un scandal cu fostul partener, din acest motiv nu nu mai vrea să reacționeze cu privire la spusele acestuia.

„Indiferent cine apare, indiferent cine mă provoacă, indiferent ce va zice, nu o să mai fiu curioasă să dau dreptul la replică pentru că dacă Simona Halep ridică mingea începe jocul. Dacă eu îi las pe ceilalți amatori să joace singuri, nu o să îi bage nimeni în seamă prea mult timp.

Este evident că atâta timp cât eu voi da apă la moară, circul va continua. Eu nu vrea să fiu maimuța din circ, eu știu ce urmează și anticipez foarte bine lucrurile, eu știu că o să fiu provocată, știu că o să fiu acuzată de lucruri care nu sunt adevărată. Spun încă o dată cu subiect și predicat că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 iun. 2024, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×