Gabi Bădălău a dat-o uitării pe Bianca Drăguşanu! Afaceristul s-a afişat cu noua iubită

Publicat: 20 iun. 2024, 14:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Drăgușanu e istorie pentru Gabi Bădălău. Afaceristul s-a afişat cu noua cucerire la petrecerea VIVA! Cei doi au atras toate privirile, dar şi multe reacţii, căci nimeni nu se aştepta să-i vadă împreună!

Daria Boltova este cea care a reuşit să-i fure inima lui Gabi Bădălău. Afaceristul şi-a asumat noua relaţie la scurt timp după ce s-a despărţit de Bianca Drăguşanu.

Tânăra a furat toate privirile la cel mai important eveniment monden al anului. Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată, care îi scotea formele în evidenţă, tânăra a strălucit la propriu la braţul actualului ei iubit. Cei doi au făcut cu siguranţă o impresie bună, însă au decis să părăsească destul de repede petrecerea.

Acest lucru s-a întâmplat la câteva minute după ce Bianca Drăguşanu şi-a făcut apariţia pe covorul roşu. Fosta iubită a afaceristului nu putea rata petrecerea, așa că și-a ales cu grijă ținuta cu care a făcut furori. Deloc afectată de cele întâmplate, blondina a zâmbit întreaga seara, a vorbit cu presa şi a făcut multe fotografii pentru reţelele de socializare.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Gabi Bădălău

La începutul acestui an, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să își mai dea încă o șansă, iar relația lor părea să meargă într-o direcție bună. Cei doi chiar au mers în vacanță alături de copii, precum o familie. Totuși, se pare că ciorba reîncălzită nu a mai avut același gust şi asta pentru că aceştia și-au spus ”adio” a 11-a oară.

Ruptura s-a produs în urmă cu doar câteva săptămâni, iar de această dată nu pare să fi fost una amiabilă. Afaceristul din Bolintin ar fi blocat-o pe blondină pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, cei doi și-au șters sau arhivat imaginile pe care le aveau împreună în mediul online.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 iun. 2024, 14:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×