Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, protagoniştii unui scandal de proporţii. Poliţia a intervenit între cei doi

Publicat: 12 May. 2021, 10:58 Vedete
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, protagoniştii unui scandal de proporţii. Poliţia a intervenit între cei doi

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au îngropat securea războiului. Cei doi foşti soţi au fost recent protagoniştii unui scandal de zile mari, iar finalul a fost unul dezastruos. Oamenii legii au intervenit pentru că lucrurile au degenerat în casa artistei.

Potrivit Spynews, incidentul a avut loc la Constanța, acolo unde artista locuieşte împreună cu cei doi copii ai săi. Dintr-o discuţie aparent liniştită, lucrurile au degenerat, iar oamenii legii au fost nevoiţi să intervină. Artista a fost cea care a sesizat poliţia, după ce fostul său partener ar fi agresat-o verbal.

În momentul în care oamenii legii au ajuns la faţa locului, cei doi se filmau unul pe celălat în timp ce se jigneau. Poliţiştii au fost nevoiţi să îi ameninţe pe cei doi se pare, cu amenzi usturătoare pentru a încheia scandalul.

Ce acuzaţii face Gabi Bădălău la adresa fostei partenere

În urmă cu aproximativ o săptămâna, Gabi a adus acuzații grave la adresa fostei neveste pe care o acuză că îi foloseşte copiii pentru a lua de la el bunuri materiale.

„Cred că ar trebui să vă dați seama ce fel de om este Claudia, dacă eu stau cu ea în casă și ea mă înregistrează și dă la televizor. Eu încerc să mă întâlnesc cu doamnele avocate ale ei, să încercăm să înscriem copii la școli, să încerc să o tranzacție să îi iau casă, mașină și alte lucruri, iar ea se ocupă de alte probleme.

Eu nu am vrut să mai vorbesc în ultima vreme, încerc să nu mai pun paie pe foc, dar se pare că Claudiei îi place circul la televizor. Eu înțeleg că are o problemă cu toate fetele, dar eu nu am nicio problemă cu ea, să-și vadă de treaba ei, să mă lase în pace. Nu înțeleg ce are cu mine. Femeia visează milioane de euro, nu sunt gâsca ei”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 May. 2021, 10:58 Vedete
Pe aceeași temă