„Funduleț” a făcut gesturi periculoase de dragul noului iubit! În timp ce partenerul stātea la „adăpost”, în mașină, Ana Baniciu i-a făcut poftele

Publicat: 11 Nov. 2020, 21:07 Vedete

Ana Baniciu și-a scos „fundulețul” la cumpărături și și-a lăsat iubitul în mașină. Zilele trecute, blonda a decis că ar fi mai safe să-și ferească noua jumătate de teribilul virus. Acum, sigur, sigur, că ar fi așa nu știm, însă felul în care a avut loc desfășurarea de forțe ne lasă să credem asta.

Bunăoară, nu a trecut mult de când colegii noștri, paparazzi Ciao.ro, au dat nas în nas cu artista, în parcarea unui centru comercial din București. Baniciu ieșea îngândurată din magazin purtând în brațe 2 sticle de suc și ceva dulciuri, par a fi. 2 sticle de suc.. hmmm… acest detaliu ne-a atras atenția și ne-a făcut să privim puțin mai în… „profunzime” situația.

Abia atunci am descoperit, de fapt, că artista nu era singură, ci însoțită de noua jumătate care o aștepta cuminte în mașină. N-am putut să nu observăm un detaliu extrem de important din punct de vedere sanitar. Ana nici nu a ieșit bine din magazin că s-a și repezit să-și dea jos masca, un gest periculos în contextul în care legea spune clar că masca se poată în permanență în locurile publice. În fine…

Revenind la iubit…

Iubitul, proaspătul încă bărbat din viața vedetei, o aștepta cuminte să vină cu prada, ca pe vremuri demult apuse în care, însă, rolurile erau inversate. Dar cine este el? Ooooo… el este un personaj binecunoscut în lumea colorată, este un personaj care a făcut ceva… vorbire amoroasă și cu dive precum Daniela Crudu, Călina Roman sau Marinela Avădani.

Pe „dânsul” îl cheamă Edy Kovacs și conform apropiaților principala lui activitate este să facă afaceri de succes. Iată, mare noroc pe Ana Baniciu căreia profesia nu-i prea livrează în aceste vremuri pandemice. Cei doi s-au cunoscut într-o împrejurare interesantă din punct de vedere profesional, însă atracția dintre ei a fost atât de mare încât iată-i că formează un cuplu.

Ne bucurăm maxim pentru Ana Baniciu care nu o dată a fost auzită spunând că nu și-a găsit sufletul pereche. Ei bine, sperăm că este împlinită acum îi urăm de foarte bine.

Publicat: 11 Nov. 2020, 21:07 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă