Foto Paparazzi. Florin Pastramă a primit cadou o mașină după ce a lăsat-o pe Brigitte însărcinată!

Publicat: 03 iun. 2020, 12:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fericire mare în familia lui Florin Pastramă! După ce a apărut anunțul că Brigitte este însărcinată, ”soțiorul” a fost răsplătit cu un cadou scump.

Brigitte și Florin Pastamă își văd încă un vis împlinit! Cei doi urmează să devină părinți. Primul lor copil va veni pe lume peste 8 luni. După ce s-au îndrăgostit iremediabil când au mers în emisiunea ”Ferma” de la Pro TV, cei doi au decis să aibă un drum comun. Astfel, Brigitte a fost cerută în căsătorie, s-au mutat împreună, au făcut nunta, iar acum a rămas gravidă!

După mai multe încercări de a rămâne gravidă, Brigitte Sfăt a reușit. În urmă cu câteva luni de zile, vedeta apelase la fertilizare in vitro, dar pierduse sarcina.

Florin Pastramă, cadou scump din partea soției!

După ce Florin Pastramă a aflat că va fi tătic, bărbatul a primit un cadou frumos din partea soției sale, și anume o mașină scumpicică! Cei doi au primit în familia lor un Volkswagen T Cross de culoare albastră, ușor cam prăfuit ce-i drept, dar destul de recent, căci modelul a apărut pe piață anul trecut. Se pare că Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au băgat mâna adânc în buzunar, căci mașina are un preț fix de 19.781 de euro, potrivit site-urilor de specialitate, iar prima ediție a fost disponibilă în doar 100 de exemplare pe piața locală.

Evident, poate veni în două variante de echipare, și anume Life și Style, care pot avea un preț ușor mai scăzut. Dar, când iubești o persoană și vrei să îi faci un cadou, nu te mai uiți la bani!

 

Publicat: 03 iun. 2020, 12:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×