Brigitte Sfăt este însărcinată! Când va deveni tătic Florin Pastramă

Publicat: 05 mai 2020, 10:14 Autor: Elena News
Brigitte Sfăt este însărcinată! Când va deveni tătic Florin Pastramă

Brigitte Sfăt este însărcinată! Când va deveni tătic Florin Pastramă! 

Brigitte și Florin Pastamă își văd încă un vis împlinit! Cei doi urmează să devină părinți. Primul lor copil va veni pe lume peste 8 luni.

În urmă cu câteva luni, Brigitte Pastramă a apelat la fertilizarea in vitro pentru a rămâne însărcinată, însă din păcate a pierdut sarcina. Vedeta și-a dorit foarte mult un copil cu actualul ei soț, Florin Pastramă, și iată că minunea s-a împlinit.

Brigitte și Florin Pastramă vor deveni părinți și sunt extrem de fericiți. Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a fost dată de gol de soțul ei că este însărcinată în prima lună. Brigitte Pastramă a renunțat la tratamente și a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală, scrie viva.ro.

Fanii cuplului se bucură enrom pentru acest lucru, mai ales că este primul copil al lui Florin, iar deja de mult timp se știe că adoră copii și și-a dorit nespus să aibă unul.

Fosta soție a lui Iilie Năstase mai are doi copii din mariajele anterioare de care are grijă împreună cu soțul ei actual.  „În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii”,  declara o persoană din anturajul lui Brigitte Pastramă, pentru Click!, în urmă  cu ceva timp.

Publicat: 05 mai 2020, 10:14 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×