Fostul sot al lui Amy Winehouse, Blake Fielder, arata deplorabil. Fanii sunt socati de transformarea lui in rau!

Publicat: 11 Dec. 2018, 15:18 Vedete

Imagine socanta la tv dupa ce fostul sot al cantaretei a aparut in cadrul unei emisiuni in care l-a atacat pe fostul lui socru.

Blake Fielder isi acuza fostul socru


Gazda emisiunii, Piers Morgan, i-a spus lui Blake in fata ca si el a profitat financiar de pe urma mortii sotiei sale. Dar barbatul s-a aparat sustinand ca ‘nu sunt bani care iti schimba viata’.

Fostul sot al lui Amy Winehouse, Blake Fielder, arata deplorabil„Nu pot spune ca am profitat de pe urma lui Amy sau a mortii sale. As fi facut-o si fara bani, dar eram intr-o perioada in care nu imi gaseam job si nu exista alta posibilitate ca eu sa fac bani”, a mai adaugat fostul ei sot.

Familia lui Amy Winehouse se scuza

Fostul sot al lui Amy Winehouse, Blake Fielder, arata deplorabilLa auzul acestor acuzatii, familia a emis un comunicat de presa: „Toti banii de pe turneul hologramei vor fi donati fundatiei Amy Winehouse care ajuta peste o mie de tineri din Anglia si de peste hotare sa scape de dependenta de alcool si droguri, vor fi folositi la programe muzicale, case de recuperare pentru femei si multe altele. Au fost reactii pozitive din partea fanilor, dar nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu holograma. Dar Amy credea cu pasiune in ajutarea celor cu probleme si este o parte importanta din mostenirea lor sa ii continuam munca”.Fostul sot al lui Amy Winehouse, Blake Fielder, arata deplorabil

Sursa: The Sun

« Pagina anterioară

Publicat: 11 Dec. 2018, 15:18 Vedete
Pe aceeași temă