Fosta soţie a lui Augustin Viziru, declaraţii nemaiştiute despre prima dragoste. Cum i s-a schimbat viaţa Oanei Mareş

Publicat: 29 iun. 2021, 12:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Mareş a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu celebrul actor Augustin Viziru cu care a avut o relaţie de 11 ani. Cei doi s-au despărţit în urma unor infidelităţi, iar de atunci au luat-o pe drumuri separate. Frumoasa blondină a vorbit pe reţelele de socializare despre prima ei dragoste, care a reuşit să îi schimbe complet viaţa. 

Oana Mareş a devenit destul de activă în mediul online, acolo unde, ori de câte ori are ocazia dezbate cu fanii săi diferite subiecte.

Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, blondina a abordat o temă destul de interesantă ce vizează în special adolescenţii. Vedeta este de părere că prima dragoste poate infleunţa viitorul oricui, ba mai mult aceasta crede poate să definească trăirile oamenilor de mai tarziu.

Oana le-a povestit fanilor săi într-un mesaj, cum a simţit prima dragoste şi cum a reuşit să îi infleunţeze deciziile de-a lungul timpului.

Cum i-a schimbat viaţa Oanei Mareş, prima dragoste

“Observând doi adolescenţi ţinăndu-se de mână, fericiţi că işi aparţin în acel moment unul altuia, mi-am adus aminte cât de importantă este prima dragoste, prima relaţie adevărată. Mă gândeam la toate adolescentele care işi trăiesc premierele şi mă întrebam dacă ele sunt conştiente că acum se instalează setări pentru toată viaţa şi fiecare alegere va fi influenţată de ceea ce trăiesc în această primă iubire.

Mie mi s-a întâmplat fix aşa, dragii babei:)))) . Nu pic în butoiul cu melancolie, dar simt să povestesc puţin cum prima mea iubire , despre care credeam că va fi şi ultima, a devenit un reper. Cu cât povestea este mai frumosă cu atât mai dificile alegerile viitoare. Da! Vă zic imediat de ce.

Cred că toate mamele ar trebui să le spună asta copiilor. Cât de important este ca prima relaţie să fie una bună, cu un om care te iubeşte şi te respectă. Nu te vei mulţumi, în viaţă, cu nimic mai puţin, indiferent de deznodământul iubirii. Se setează un standard.

Eu am fost norocoasă să-l cunosc pe el în clasa a 12 a. Ne aflam în aceeaşi etapă a vieţii, în realităţi diferite, la licee diferite. Dar ne-am intâlnit şi de-atunci , fix din acel moment , eu una am ştiu că toată corabia mea îşi schimbă cursul. Motiv pentru care m-am impiedicat şi m-am făcut de râs:))))

El era un băiat revoltat, uşor trist, convins că duritatea este calea către respect. Facultatea nu intra in calculele lui, mai ales că părinţii aveau dorinţa asta, iar el ar cam fi făcut orice să nu le îndeplinească niciuna.

Eu îmi făceam planuri pentru facultate, abia aşteptam să încep noua etapă a vieţii şi trăgeam tare pentru bac. După ce am depăşit mirarea că ne-am cunoscut şi trăim ceva atât de intens şi de frumos ne-am dat seama că drumurile noastre nu se mai pot despărţi, altfel vom muri de dor. Ne trezeam împreună, mâncam împreună, mergeam peste tot impreună, invăţam impreună… eu eram noi, aceşti siamezi ce leşinau dacă depăşeau perimetrul şi pierdeam contactul”, povesteşte Oana.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 iun. 2021, 12:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă