A fost invitata la propria sa inmormantare si a fost ingrozita! Tanara habar nu avea ce o asteapta si a inceput sa planga in hohote cand a aflat adevarul VIDEO

Publicat: 21 feb. 2018, 16:28 Autor: madalina m. Life

O tanara din Belgia a fost invitata la propria ei inmormantare si a avut un soc de proportii.

Alaturi de alti tineri, aceasta s-a numarat printre persoanele alese sa isi vada propria inmormantare, desi e perfect sanatoasa si in floarea varstei. In momentul in care a inteles adevarul, insa, alaturi de cei ca ea, femeia a izbucnit in lacrimi.

Mai mult, evenimentul sumbru a fost pus la cale de catre familiile tinerilor care au decis ca acestia trebuie cumva adusi pe calea cea buna. Lectia de viata care a urmat a fost una puternica si macabra.

Aceasta tanara a fost invitata la propria sa inmormantare

Cinci tineri din Belgia, care nu se stiau intre ei, s-au trezit ca au ajuns la o inmormantare. Initial au crezut ca poate au gresit adresa si nu au inteles prea bine ce se petrece.

Acestia fusesera invitati in oras de catre prieteni foarte apropiati, dar au aflat rapid ca in loc de cafeaua promisa iau parte, fara sa isi doreasca acest lucru, la o inmormantare. Socul a fost cu atat mai mare, pentru ca printre straini, acestia au recunoscut si rude sau apropiati.

Mai mult, Kim, Melanie, Gregory, Olivier si Brice s-au trezit in atmosfera sumbra si au inteles rapid ca prietenii lor le inscenasera totul, alaturi de familii. Pentru ca totul era foarte socant si greu de privit, acestia au inceput sa planga si fiecare din ei a aflat ca acea inmormantare era de fapt a sa.

Pe rand, rudele tinerilor din Belgia au urcat in dreptul unui podium acolo unde au facut marturisiri emotionante. Cativa parinti povesteau despre cat de tineri erau copiii lor atunci cand au murit, chiar cu ei de fata.

Scopul acestei interventii pe care rudele au facut-o a fost ca tinerii sa se intalneasca intre ei, pentru ca aveau ceva in comun. Cei care au fost chemati la propria inmormantare au aflat rapid si de ce a fost inscenat totul.

Din cate se pare, apropiatii au considerat ca ei au o mare problema in ceea ce priveste viteza, cand urca la volan, dar si ca nu tin foarte bine cont de regulile de circulatie si isi risca vietile. Rudele au incercat sa le deschida ochii in cel mai macabru mod cu putinta, aratandu-le tinerilor ce s-ar intampla daca ei ar muri din inconstienta, atunci cand se urca in masina.

(sursa: boredomtherapy.com)

Publicat: 21 feb. 2018, 16:28 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă