Florin Piersic, despre problemele de sănătate: „S-a spus că sunt desfigurat…”

Publicat: 10 feb. 2020, 13:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România! Ajuns la respectabila vârstă de 83 de ani, s-a zvonit în ultimul timp faptul că îndrăgitul actor ar vrea probleme de sănătate, iar apariţiile sale publice ar fi fost nereuşite.

Recent, zvonurile care au apărut în spaţiul public au ajuns la urechile marelui actor. Florin Piersic le-a dat peste nas celor care au spus că este o apariție neplăcută și le-a transmis un mesaj dur.

„Inventează, nu am avut nimic (probleme de sănătate, n.r.). S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei, să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos, ce mai inventați, măi oameni buni?”, a declarat Florin Piersic, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Florin Piersic a dezvăluit care sunt micile sale secrete, care îl ajută să îşi menţină mintea și corpul sănătoase.

„Vă doresc ca la 83 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri”, a mai spus Florin Piersic.

Mesajul tulburator al lui Florin Piersic Jr

”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: ‘Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!”, a povestit seniorul, potrivit Libertatea.

Florin Piersic a făcut referire la faptul că în ultima perioadă a trecut printr-o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent.

El a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama că e combinația perfectă: ”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”.

Publicat: 10 feb. 2020, 13:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă