Florin Dumitrescu a povestit la Chefi la cuțite că și-a pus singur cercel în ureche, la o vârstă foarte fragedă. Chef-ul și-a dat gaura în lift, cu o seringă.
Aseară, la Chefi la cuțite o concurentă a uimit jurații. Oana Ivanciuc a atras atenția cu aspectul său fizic, iar tânăra le-a făcut o serie de dezvăluiri juraților. Chef Sorin Bontea a întrebat-o dacă ea este cea care i-a făcut piercing-uri fiicei sale, astfel că tânăra i-a oferit imediat un răspuns. Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit că la vârsta de 11 ani și-a dat singur gaură în lift, iar asta ca să nu-l vadă tatăl său.
„Nu sunt mândră de ce am făcut. A durut dar nu așa rău, am avut dureri mai mari în viață. Îmi pare rău dacă v-am găurit copiii, dar au fost pe mâini bune. Majoritatea locurilor sunt riscante.”, a declarat Oana Ivanciuc la Chefi la cuțite.
Atunci chef Florin Dumitrescu a făcut și el o dezvăluire incredibilă despre cum și-a pus cercelul din ureche.
„Eu mi-am dat gaură singur în ureche. Aveam doar 11 ani și m-am ascuns să nu mă vadă tata. Așa că mi-am pus singur piercing-ul și am dat gaură cu acul de la seringă, pe care am încins-o cu bricheta”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.
„Fac arta legatului cu sfoară, provenită dintr-o metodă de tortură. Oamenii sunt legați și stau într-o poziție ceva timp, iar atunci când ești dezlegat simți cum îți circulă din nou sângele și până la urmă este lupta cu durerea pe care nu prea poate să o ducă toată lumea. Noi vrem să promovăm partea spirituală.”, a mai declarat Oana Ivanciuc la Chefi la cuțite.
Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” suferă de o boală incurabilă! Ce diagnostic crunt a primit de la medici.
Florin Dumitrescu, în vârstă de 34 de ani, se luptă cu o afecțiune cronică pe care va trebui să o târască după el întreaga viață. Juratul de la Chefi la cuțite a fost diagnosticat cu gastrită, o boală care îi afectează stomacul și care a început să-l deranjeze încă de la vârsta de 16 ani.
„Eu, la 16 ani, nu mâncam. Aveam 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a declarat Florin Dumitrescu la podcast-ul lui George Buhnici.