Florin Dumitrescu este în culmea fericirii! A dat chiar el vestea nașterii copilului: „S-a mărit familia!”

Publicat: 04 oct. 2023, 11:04 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Florin Dumitrescu este în culmea fericirii! A dat chiar el vestea nașterii copilului pe rețelele de socializare. Chef-ul de la Chefi la cuțite a ținut să felicite noua familie.

Florin Dumitrescu a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, asta după ce Alex Petricean a devenit tată, iar imaginea a fost postată pe contul lui de Instagram. Bucătarul s-a fotografiat alături de bebeluș și soția lui, pe patul de spital.

Alex Petricean a devenit tată!

Chef Alex Petricean, fostul finalist de la MasterChef, a devenit tătic, astfel că o asemenea veste nu putea să nu fie dată la chef Florin Dumitrescu, asta pentru că cei doi au o relație de prietenie perfectă. Juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit că se bucură extrem pentru Alex Petricean și soția lui, Loredana.

Chef Florin Dumitrescu, anunț șoc: „Divorțez”

Chef Florin Dumitrescu se poate considera un bărbat împlinit! Are o carieră de succes în lumea gastronomiei, dar și o familie numeroasă. Este căsătorit cu Cristina, iar împreună au două fetițe superbe. În vara anului 2014, bucătarul și partenera lui și-au jurat iubire veșnică în cadrul unei ceremonii superbe. Însă, un anunț pe care l-a făcut în urmă cu ceva timp a reușit să creeze un val de controverse. Juratul de la Antena 1 a dezvăluit că vrea să divorțeze.

Chef Florin Dumitrescu a reușit să câștige simpatia publicului datorită talentului său în bucătărie. Sfaturile juratului le-au ajutat de multe ori pe gospodine să obțină preparate delicioase. Dar pe lângă aceste lucruri, oamenii l-au apreciat mereu pe Florin Dumitrescu pentru devotamentul de care a dat dovadă atunci când a fost vorba de familia lui.

Chef Florin Dumitrescu, anunț șoc: „Divorțez”

Juratul de la Antena 1 a făcut însă un anunț cu ceva timp în urmă care i-a uimit pe fani. Până să realizeze despre ce este vorba, de fapt, mulți s-au gândit că acesta are probleme în căsnicie. Mesajul bucătarului s-a dovedit în final a fi doar o glumă.

„Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez si eu. Divorțez de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne. Rog seriozitate”, a scris juratul de la Chefi la Cuțite pe pagina sa de Facebook.

Fanii au apreciat gluma lui Dumitrescu și au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Peste 10.000 de persoane i-au transmis mesaje: „Zi-mi ce acte trebuie! Divorțez si eu de astea!!!”/ „Asta mi-am propus si eu de mult timp, dar tentatia?”/ „Cea mai buna alegere pentru a avea un stil de viata sanatos. Succes.” Citește tot articolul aici.

Publicat: 04 oct. 2023, 11:04 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×