Florin Busuioc se intoarce in locul unde a facut infarct. Insa nu oricum, ci ca actor. Este foarte emotionat

Publicat: 11 Jun. 2019, 19:52 Vedete

Indragitul Florin Busuioc revine ca actor la Craiova, in locul unde a suferit infarctul de a pus pe jar toata Romania.

Florin Busuioc se intoarce in locul unde a facut infarct. Astfel, Busu are programata o reprezentatie astazi la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova, fiind un loc cu multe semnificatii pentru el.

In data de 6 noimebrie 2018, Florin Busuioc a speriat intreaga Romanie atunci cand a suferit un infarct dupa ce a sustinut o reprezentatie pe scena Filarmornicii Oltenia, potrivit Adevarul.

Florin Busuioc se intoarce in locul unde a facut infarct

Florin Busuioc se intoarce in locul unde a facut infarct

Iata ca acum, dupa mai bine de jumatate de an, medicii i-au acordat permisiunea de a reveni pe scena. Foarte multi oameni sun emotionati sa-l vada din nou pe Florin Busuioc pe scena, in special colegii lui, care si acum isi amintesc cu groaza momentul in care acesta a picat din picioare pe scena.

Insa pe durata reprezentatiei sale, Florin Busuioc va fi aflat sub supraveghere, cel care se va ocupa de asta fiind colegul sau, Bogdan Talasman, dar si de recuziterul din Filarmonica Oltenia, Alex Ciuca.

Cel din urma s-a chinuit mult ca sa-i puna inima in miscare dupa infarct, facandu-i masaj cardiac pana cand a ajuns Ambulanta la fata locului. Dupa ce a ajuns la spital, Florin Busuioc a fost resuscitat de trei ori si a fost operat de urgenta.

S-a decis montarea unui stent, fiindca medicii se temeau pentru viata lui. Cei care l-au operat au fost medicii Eugen Tieranu si Paul Trasca, salvandu-i viata. Alaturi de ei, in sala de operatii s-a aflat si Emilia Goanta, medic electrofiziolog.

Publicat: 11 Jun. 2019, 19:52 Vedete
Pe aceeași temă