Florin Busuioc, o nouă viaţă după stopul cardio-respirator. Momentul dificil i-a fost prezis!

Publicat: 06 Jul. 2020, 12:45 Vedete
Florin Busuioc, o nouă viaţă după stopul cardio-respirator. Momentul dificil i-a fost prezis!

Florin Busuioc, cunoscut de întreaga ţară ca „Busu de la meteo”, a trecut, în urmă cu doi ani, pe lângă moarte. Celebrul actor a suferit un stop cardio-respirator, problemă ce i-a schimbat complet viaţa.

„Avem chestia asta cu: „nu mi se întâmplă mie, „las-o că trece!, „nu are ce să mi se întâmple, dar uite că se întâmplă. Așa e povestea, n-ai ce să-i faci. Ce caut eu aici?!. (n.r. la terapie intensivă) Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara. Era  soția  mea  acolo când m-am trezit și mi-a explicat”, a declarat Florin Busuioc, scrie Viva.

„Cumpăna”, prezisă lui Busu în cafea

„Când fata respectivă mi-a prezis această treabă, (n.r. cumpăna) nu e că nu am luat-o în seamă, dar am uitat. În perioada aceea, aveam cumva încredere în ce spune ea, pentru că se mai adeveriseră multe alte asemenea   întâmplări.   M-am gândit că poate așa o fi, dar, îți dai seama, a fost în urmă cu 20 de ani, nu aveam cum să fiu atât de ancorat în treaba asta. Nu i-am dat prea mare atenție, am trecut peste și… am uitat. După care, iată, întâmplarea face că mi-am amintit imediat că ea mi-a spus treaba asta”, a mai spus Florin Busuioc. 

Pentru a-şi regăsi echilibrul şi sănătatea,  Florin Busuioc a renunţat la fumat şi şi-a mai eliberat din programul infernal pe care îl avea înainte de cumplitul incident. „Pentru un fumător să renunțe la viciu este… minunat! Eu personal n-am avut niciun fel de apăsare, n-am avut niciun fel de problemă, m-am lăsat imediat de fumat. S-o lași mai moale cu restul, hai să zicem că nu e chiar plăcut, dar e necesar. Oricum, era multă agitație, era complicată viața respectivă și normal că a trebuit s-o las mai moale și… am lăsat-o”, a declarat actorul.

Cine este și cum arată soția lui Busu

Florin Busuioc a știut cum să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, însă a dezvăluit câteva lucruri despre cele mai importante persoane din viața lui, în puținele interviuri pe care le-a acordat pe tema acestui subiect.

Liliana este a doua soție a prezentatorului TV. Cei doi au împreună două fete, Natalia și Catinca. Florin Busuioc a povestit cum a cunoscut-o pe cea de-a doua soție care înainte i-a fost studentă!

Publicat: 06 Jul. 2020, 12:45 Vedete
Pe aceeași temă