Cine este și cum arată soția lui Florin Busuioc. Totul a început cu o relație interzisă

Publicat: 17 Aug. 2021, 15:31 Vedete

Cine este și cum arată soția lui Florin Busuioc? Vedeta postului Pro TV recunoaște că a trăit o poveste de dragoste interzisă, fiind nevoit să facă un mare sacrifiu pentru a o face legitimă. 

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo, de la Pro TV, a fost căsătorit de două ori. Puțini sunt cei care știu, însă, cine este Liliana, actuala lui soție.

Deși vorbește destul de rar despre viața privată, atunci când este întrebat despre căsnicia lui, acesta spune că este foarte mulțumit de femeia de lângă el și cât de mult înseamnă pentru el cele două fete pe care le au împreună.

Cine este și cum arată soția lui Florin Busuioc

Despre cum au ajuns împreună, se poate spune că după idila lor s-ar putea inspira multe scenarii de film. Mai exact, Liliana i-a fost studentă, iar când lucrurile au început să evolueze, Florin Busuioc a renunțat la a mai fi profesor, pentru a-și putea trăi iubirea fără a încălca principiile eticii profesionale.

N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva.

Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a declarat Florin Busuioc, într-un interviu acordat adevărul.ro.

Florin Busuioc are un fiu secret

Prezentatorul mai are un fiu dintr-un mariaj anterior. El a confirmat într-un interviu pentru revista Taifasuri faptul că fiicele sale au știut mereu că au un frate.

Detalii-ascunse-din-viata-lui-Florin-Busuioc-8
Detalii-ascunse-din-viata-lui-Florin-Busuioc-8

Despre mine a scris presa că am un fiu secret la Târgu-Mureș, dar eu n-am făcut niciodată un secret din asta. Că a aflat presa târziu nu este treaba mea. Fetele mele au aflat încă de la vârsta de 3 ani că mai au un frate pe care îl cheamă Florin. Nu m-a interesat ce-a spus presa, ci doar ca relația dintre mine și el să fie corectă și fără ascunzișuri. Noi vorbim la telefon, păstrăm relația”, a spus prezentatorul.

 

Publicat: 17 Aug. 2021, 15:31 Vedete
Pe aceeași temă