Fiul lui Ilie Dumitrescu, infectat cu noul coronavirus. Prima reacție a celebrului fotbalist

Publicat: 24 iun. 2020, 08:51 Autor: Elena Vedete
Fiul lui Ilie Dumitrescu, infectat cu noul coronavirus. Prima reacție a celebrului fotbalist

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu,  a fost depistat, recent, pozitiv cu noul coronavirus. Toto a participat la filmările emsiunii „Te cunosc de undeva”, unde s-a aflat și cântărețul Marcel Pavel, care este interbat în spital de căteva zile.

„Toto se simte foarte bine, este asimptomatic. Eu nu am fost in contact cu el din ianuarie.Trebuie să acceptăm că, la un moment dat, 60-70 la sută din populație va fi infectată, ori stăm în stare de urgență vreo doi sau trei ani. Virusul nu se uită nici la contul din bancă, nici la statutul social”, a spus Ilie Dumtrescu la un post de televiziune.

Cine este Toto Dumtrescu

Toto Dumitrescu este actor și a jucat în filme precum Hackerville (2018), Un pas în urma serafimilor (2017), Palatul Pionierilor (2015) și Love by Design (2014).

Alina Pușcas, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea, infectați cu Sars-Cov-2

Cunoscuta ”jurată” de la Antena 1, Ozana Barabancea, a fost internată, zilele trecute,  după ce teste de ultimă oră au arătat că este infectată și ea cu virusul Covid-19. Ozana Barabancea a refuzat să comenteze informația: Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”, potrivit gândul.ro.

Alina Pușcaș este asimptomatică și a ales să se testeze singură, după ce în ultima perioadă mai multe vedete au ieșit pozitive. Ea a povestit că s-au întâlnit în urmă cu 12 zile, iar “cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs”. Nu tușește, nu are febră, nu are dureri de cap sau musculare.

“Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. Nu trebuie să te simți prost sau să te simți blamat, pentru că nu ai nicio vină” a spus Alina pentru revista Elle.

 

 

Publicat: 24 iun. 2020, 08:51 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă