Fiță! Snoop Dogg, pe ritmurile unei melodii celebre de la noi! Românii i-au comentat imediat: ”Putem confirma că e de-al nostru”

Publicat: 09 Jan. 2021, 10:33 Vedete

Noua fiță! Celebrul artist Snoop Dogg a postat pe rețelele de socializare un video în care ascultă melodia unui cântăreț celebru de manele din România. Urmăritorii români au reacționat imediat la postarea lui, care a strâns peste un milion de vizualizări în doar 16 ore.

”Aroganță de zile mari” – ar spune unele persoane, dar altele chiar au fost foarte mândre! Celebrul artist de peste Ocean, Snoop Dogg, s-a relaxat pe o melodie cântată de unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi. Cântărețul s-a filmat în timp ce fuma și asculta melodia „Șmecherilor cartonați”, fiind interpretată de celebrul Florin Salam. Snoop Dogg a strâns peste 1.2 milioane de vizualizări la videoclip în doar 16 ore și extrem de multe comentarii din partea utilizatorilor, mai ales români.

Evident, printre utilizatori se află și vedete de la noi care i-au comentat artistului la postarea de pe Instagram: ”Drop it like it is albinuța mea”, ”Mor de dragul tău, unchiule”, ”Mereu am crezut că seamănă cu bunicul meu”, ba chiar unii utilizatori i-au scris: ”Putem confirma că e de-al nostru”, ”Viva România”, ”Nebunule, îți place”, ”Te-ai haladit”, ”Snoop a dat de muzică adevărată!”, ”O sarma și deja îl facem Român pur”, ”Un Rege ascultă alt Rege”.

După aflarea veștii că este ascultat peste hotare și de nume mari, celebrul artist a reacționat și el: „Thank you for listening to me, my king” (trad. Mulţumesc că mă asculţi, regele meu)”.

Videoclipul poate fi vizionat pe contul oficial al artistului, mai jos:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Snoop Dogg a devenit cunoscut în anii 1990

Numele real al lui Snoop Dogg este Calvin Cordozar Doradus Jr. și a devenit popular începând cu anul 1992, când a cântat alături de Dr. Dre o piesă pentru pelicula ”Deep Cover”. Cântărețul este căsătorit din 12 iunie 1997 cu Shante Taylor și are trei copii: doi fii și o fiică. În anul 2012 a colaborat pentru prima oară cu un artist român, și anume cu cântăreața Brighi la melodia „Play Me Like A Violin”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 Jan. 2021, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă