Filme noi in cinema saptamana 5-11 noiembrie 2018. Vesti bune pentru copii! VIDEO

Publicat: 06 Nov. 2018, 16:34 Life
Filme noi in cinema saptamana 5-11 noiembrie 2018. Vesti bune pentru copii! VIDEO

O noua saptamana, noi premiere in toate cinematografele din Bucuresti si tot restul tarii!

Filme noi in cinema saptamana 5-11 noiembrie 2018. Daca ai scapat de la munca devreme si vrei sa te distrezi cu colegii sau prietenii, un film e potrivit. Iti prezentam mai jos lista filmelor care vor avea premiera in noiembrie, prima saptamana.

Filme noi in cinema saptamana 5-11 noiembrie 2018

Alice T. – premiera 9 noiembrie


Alice Tarpan are, la cei aproape 17 ani ai săi, o adolescență complicată. Nu e vorba doar de problemele de la școală, sau că nu e sigură cu cine a rămas gravidă, dar mai ales de faptul că mama ei adoptivă a aflat de toate astea.

Elliot: O poveste de Crăciun – premiera 9 noiembrie


Unul din renii lui Mos Craciun se pensioneaza brusc. Asa ca Mosul trebuie sa ii gaseasca inlocuitor. Elliot nu e potrivit, dar isi incearca norocul. Hazel, prietena lui buna, incearca sa il ajute. Elliot vrea sa demonstreze ca e suficient de bun sa fie renul lui Mos Craciun. Cei doi pornesc spre Polul Nord sa ia parte la problele impuse de Mos Craciun. Dar Hazel afla ca sarbatoarea Craciunului e pusa in pericol. Asa ca Elliot, calutul ambitios, are de ales: ori devine ren, ori isi salveaza prietenii si Craciunul.

Overlord – premiera 9 noiembrie


Cu cateva ore inainte de Marea Debarcare din Normandia, o trupa de parasutisti ajunge in Franta. Tara este ocupata de nazisti care au un singur scop: sa invadeze tot. Soldatii trebuie sa distruga acum un emitator radio. Acesta se afla pe o biserca fortificata. Ajutati de o tanara localnica, pornesc sa distruga turnul bisericii. Dar in catacombele ei se afla un secret teribil! Va trebui sa te uiti la film sa afli care e.

Prizonieră în pânza de păianjen – premiera 9 noiembrie


Lisbeth Salander, războinica pentru dreptate a secolului XXI, se angajează în cea mai periculoasă şi îndrăzneaţă cruciadă a sa. Un om de ştiinţă o angajează să recupereze o lucrare de-a sa. Lisbeth se trezeşte într-un hăţiş de intrigi. Forţe misterioase reuşesc să sustragă baza de date, dau foc apartamentului ei şi o lasă aproape moarta. Alaturi de jurnalistul MIKAEL BLOMKVIST, Lisbeth trebuie să pornească pe urmele atacatorilor săi. Apoi să-l protejeze pe fiul omului de ştiinţă şi să recupereze ce i se furase. Tanara este acel rebel al dreptăţii de care lumea are nevoie!

Vinovatul – premiera 9 noiembrie


Asger Holm (Jakob Cedergren) este operator la serviciul de urgenţă 911. Răspunde la apelul unei femei răpite si convorbirea se întrerupe brusc. Atunci barbatul incepe o disperată căutare a victimei şi a agresorului. Asger se foloseste doar de telefonul sau si se aruncă într-o cursă contracronometru pentru a salva femeia. Dar lucrurile nu sunt ceea ce par…

Rebelii din Hindostan – premiera 9 noiembrie


Filmul este menit să incante publicul cu cele mai tari secvențe de acțiune aparute pe ecran, până în prezent. Cu o aventură epică și război pe mări, filmul este pregătit să lumineze ecranele si sa incante spectatorii.

Covorul zburător – premiera 9 noiembrie


Hodja, fiul unui croitor, visează să cunoască lumea de dincolo de munţi. Tanarul locuieste in desert. Intr-o zi, vecinul său, bătrânul El Faza, îi împrumută covorul său zburător. Condiţia este să o aducă pe nepoata lui din Petto, oraşul sultanului, la ei in ors. Hodja si caprita Raya pornesc într-o călătorie plină de peripeţii.

Publicat: 06 Nov. 2018, 16:34 Life
Pe aceeași temă