Filme noi in cinema saptamana 15-21 octombrie 2018. Trebuie sa le vezi si tu!

Publicat: 15 Oct. 2018, 16:54 Life
Filme noi in cinema saptamana 15-21 octombrie 2018. Trebuie sa le vezi si tu!

Esti un mare impatimit al filmelor si adori sa le vezi la cinema, in fata unui ecran urias si cu sunet de calitate? Foarte bine.

Iti vom prezenta o lista cu filme noi in cinema saptamana 15-21 octombrie 2018. In timp ce la cinema inca ruleaza filme de saptamana trecuta pe care inca le poti vedea daca nu ai avut timp, au aparut si pelicule noi pe care nu trebuie sa le ratezi. Care sunt ele:

Filme noi in cinema saptamana 15-21 octombrie 2018 – Mile 22: Misiune secreta


O echipă de paramilitari trebuie să transporte un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.

Echipa de intervenţie „Overwatch” are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic şi necunoscut. Rezistă cu greu în faţa atacurilor sistematice venite din partea autorităţilor locale şi cartelurilor mafiote. Toata lumea le vrea prizonierul.

Filmul „Mile 22 Misiune Secretă” aduce un suflu nou cinematografiei în materie de acţiune, în premieră din 12 octombrie.

Primul om pe luna (First Man) – premiera pe 12 octombrie 2018


Regizorul filmului La La Land, Damien Chazelle, face din nou echipă cu Ryan Gosling în Primul om pe Lună. Este povestea fascinantă a primei misiuni NASA de aselenizare cu echipaj uman.

Povestea se concentrează pe Neil Armstrong și explorează perioada 1961-1969, cu sacrificiile și prețul plătit atât de Armstrong, cât și de națiunea americană in aceasta misiune periculoasa.

Blestemul celor ramasi (I Still See You) – premiera pe 12 octombrie 2018


Ronnie Calder (Bella Thorne), o adolescentă de 16 ani, își ia micul dejun în fiecare dimineață cu tatăl ei, de fapt, unul din „cei rămași”, un spectru al tatălui ei, care a fost ucis în urmă cu zece ani. A murit alaturi de milioane de oameni când un experiment de laborator ultrasecret se termină cu un dezastru.

Când un „rămas” necunoscut ei începe să o bântuie, Ronnie caută ajutor la profesorul în care avea încredere, dl. Bittner (Dermot Mulroney). Dar explicația lui nu o mulțumește, așa că apelează la colegul ei de clasă Kirk (Richard Harman) pentru a încerca să-și dea seama ce vrea acel „rămas” de la ea.

Cei doi ajung la locul unde s-a produs accidentul de laborator, în Chigaco. Acolo văd cum unii „rămași” reconstituie o crimă sinistră. Înarmată cu informații noi, Ronnie se întoarce acasă pentru a-l confrunta pe ucigașul fantomatic care pare decis să o distrugă.

Vremuri grele la El Royale (Bad Times at the El Royale) – premiera pe 12 octombrie 2018


E ianuarie 1969 și Richard Nixon a fost inaugurat al 37-lea președinte al Statelor Unite. Șapte suflete pierdute se întâlnesc la El Royale, un hotel cu o istorie glorioasă, dar cazut in dizgratie.

Situat la granița dintre California și Nevada, hotelul El Royale oferă căldură și soare la vest, speranță și oportunitate la est. Incadrează două lumi diferite: cea din trecut și cea din prezent. Așa se prezintă hotelul El Royale. La recepția hotelului îi regăsim pe părintele Daniel Flynn (Jeff Bridges), cântăreața de muzică soul Darlene Sweet (Cynthia Erivo), vânzătorul Laramie Seymour Sullivan (Jon Hamm), tănăra hippie Emily Summerspring (Dakota Johnson), sora ei Rose (Cailee Spaeny), managerul hotelului Miles Miller (Lewis Pullman) și enigmaticul Billy Lee (Chris Hemsworth).

Într-o noapte fatidică, fiecare va avea o ultimă șansă de a se salva… înainte ca totul să se sfârșească.

Femeie în război (Woman at War) – premiera pe 12 octombrie 2018


Halla, o femeie de 50 și ceva de ani, declară război deschis industriei aluminiului după ce constată cum exploatările metalului desfigurează Islanda. Situația se complică și se schimbă neașteptat când în viața ei apare un micuț orfan.

Coborâm la prima – premiera 26 octombrie 2018


Un metrou se blochează între stații în dimineața de după incendiul din clubul Colectiv. Fiecare în drumul său, călătorii sunt împreună și incep să interactioneze. Suntem străini până când ceva ne aduce împreună. Dacă ne deschidem, observăm ca avem ce împărtăși cu cei din jurul nostru. La finalul călătoriei, la urmatoarea stație, fiecare iese modificat, în felul său. Suntem unii lângă alții în lume, așa cum suntem și într-un vagon de metrou.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 15 Oct. 2018, 16:54 Life
Pe aceeași temă