Saptamana aceasta nu aveti voie sa ratati noile filme, in special daca sunteti amator de comedii.
Filme noi in cinema saptamana 12-18 august 2019. Chiar daca nu este abundenta de filme in aceasta saptamana la cinematografele din tara, filmele noi ce apar va vor captiva atentia.
Astfel ca le puteti bifa pe toate rapid, fiindca vor fi filme pentru toate gusturile si genurile si ar fi pacat sa nu le vizionati alaturi de cei dragi.
Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Garth Stein, Povestea incredibilă a lui Enzo este o relatare emoționantă, văzută prin ochii lui Enzo, un cățel inteligent și spiritual (dublat de Kevin Costner).
Prin legătura cu stăpânul său (Milo Ventimiglia), un dornic șofer de curse de Formula 1, Enzo dezvoltă o viziune extraordinară asupra condiției umane și înțelege că tehnicile necesare pe pista de curse pot fi, de asemenea, folosite pentru a naviga cu succes în călătoria prin viaţă.
În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).
În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.
Cât de rău poate să-ți meargă într-o zi? Mințile creative care ne-au adus la cinema super-comediile Superbad, Pineapple Express și Sausage Party aruncă în joc o gașcă de puști de clasa a șasea, cu șanse maxime de a stârni hohote de râs ireverențios.
După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intră în panică pentru că nu știe să sărute.
„Îi invidiez pe japonezi” i-a scris Van Gogh fratelui său Theo. În expoziția care stă la baza acestui film – VAN GOGH & JAPAN la Muzeul Van Gogh din Amsterdam – se vede exact de ce.
Deși Vincent van Gogh nu a vizitat niciodată Japonia, este țara care l-a influențat cel mai profund, atât pe el, cât și din punct de vedere artistic. Nu îl poți înțelege pe Van Gogh fără să înțelegi cum a ajuns arta japoneză la Paris la mijlocul secolului al XIX-lea și impactul profund pe care aceasta l-a avut.