Fiica unui deputat, găsită moartă! Părinții sunt în stare de șoc

Publicat: 17 Feb. 2020, 10:24 Arhiva
Fiica unui deputat, găsită moartă! Părinții sunt în stare de șoc

Tragedie în familia unui deputat din Republica Moldova! Fiica lui Angel Agache și-a pierdut viața, fiind sufocată, din greșeală, în somn. Nenorocirea s-a întâmplat într-un hotel din Iași. 

Din câte se pare, copilul ar fi fost sufocat în timpul somnului, din greșeală, de către mama acestuia. Anchetatorii ieșeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă

„În jurul orei 5:00, am fost sesizați cu privire la faptul că un copil de șase luni a fost găsit decedat în camera unui imobil, din municipiul Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenție a declarat decesul. În cauză a fost întocmit un dosar penal și s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanțelor decesului. Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În urmă cu două zile, deputatul moldovean Angel Agache, în vârstă de 44 de ani, a venit la Iași împreună cu soția sa, Elena (35 de ani), și copilul lor, în vârstă de numai șase luni. Aceștia s-au cazat la Hotelul Internațional. În noaptea de sâmbătă spre duminică, soții Anghel s-au culcat alături de bebeluș, numai că, în jurul orei 4:30, aceștia au sesizat faptul că micuța nu mai respiră. Îngroziți că micuța nu are suflu, au anunțat de urgență Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Iași.

Publicat: 17 Feb. 2020, 10:24 Arhiva
Pe aceeași temă