Fiica lui Ionel Ganea, acuzații grave la adresa tatălui său: ”Foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama”

Publicat: 28 Jun. 2020, 13:10 Vedete
Fiica lui Ionel Ganea, acuzații grave la adresa tatălui său: ”Foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama”

Ionel Ganea nu scapă de întâlnirile cu magistrații! Fiica fostul sportiv își atacă tatăl și o susține pe mama sa în procesul cu acesta.

După scandalul în care au fost implicați cei doi soți, Dana a cerut de la Ionel Ganea o despăgubire de 45.000 de lei, dar și o pensie de 5.000 de lei, însă ambele cereri au fost respinse magistrați la sfârștiul anului 2019.

“Magistrații judecă doar ce vor ei. M-am convins! Dacă ai influență și ești persoană publică, totul este în favoarea ta. Deja m-am obișnuit și cred că am luptat în zadar… bani cheltuiți și nervi întinși la maximum. Golanii care lovesc femei merită la pușcărie. Sunt în continuare agresată verbal, dar acesta este stilul lui și doar așa știe să se exprime”, comentează fosta soției a lui Ionel Ganea, în legătura cu decizia magistraților.

Fiica lui Ionel Ganea, acuzații grave la adresa tatălui său

Ioana, fiica lui Ionel Ganea, își atacă tatăl cu acuzații și detalii șocante despre lucrurile pe care le-a trăit: “Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… Dar nici ea nu știe.

De-a lungul timpului, mereu am fost controlați și oarecum supuși unor temeri față de el.Știu și că în timpul căsniciei lor a și înșelat-o în nenumărate rânduri. Într-adevar este o problemă ce îi privește pe ei, dar atât eu, cât și fratele meu am fost foarte afectați de lucrurile care se întâmplau în casă. După ce s-a despărțit mama de el, eu am locuit o perioadă de opt luni cu el și cu băiețelul meu, David, timp în care eu m-am angajat și lipseam câteva zile din săptămână. La un moment dat, primesc o poză cu David și cu o femeie în dormitorul lui. Lucru care m-a deranjat enorm, iar când l-am întrebat ce este cu poza aceea, mi-a răspuns zâmbind «Păi și ce? A vrut și ea să facă o poză…»”, a fost citată aceasta, de cancan.ro

Publicat: 28 Jun. 2020, 13:10 Vedete
Pe aceeași temă