Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri dureroase la o lună de la moartea regretatului său tată: „Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri…”

Publicat: 28 Jun. 2021, 09:35 Vedete

Fiica lui Ion Dichiseanu a făcut dezvăluiri dureroase la o lună de la moartea regretatului său tată. Ioana Dichiseanu a explicat faptul că nu poate trece peste această perioadă dureroasă.

Unul dintre cei mai iubiți actori din România, Ion Dichiseanu, s-a stins din viață pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani. Fiica acestuia a vorbit în cadrul unui interviu despre durerea pe care o simte de când tatăl său a plecat dintre noi.

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată (n.r. peste durerea pierderii tatălui). Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă.  Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el”, a declarat Ioana Dichiseanu, pentru un post de televiziune.

Totodată, Ioana Dichiseanu a mărturisit că aproape în fiecare seară îşi visează tatăl, care îi trimite mesaje de dincolo.

„Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi”, a mai spus fiica lui Ion Dichiseanu.

Mai mult decât atât, fiica regretatului actor a vorbit şi despre moştenirea pe care a primit-o după moartea maestrului.

„Am onoarea de a-i duce mai departe numele, frumos și cu demnitate, așa cum îi plăcea lui să spună și știu că am fost un copil bun pentru el și sper să fiu și de acum înainte. Cea mai importantă moștenire pentru mine este faptul că sunt copilul lui”, a mai adăugat tânăra.

Care a fost ultima dorință a lui Ion Dichiseanu

Maestrul ar fi părăsit această lume, fără ca ultima sa dorinţă să i se îndeplinească. Ioana Dichiseanu, a relatat într-o postare pe Facebook faptul că regretatul său tată își dorea să-și mai ducă încă o dată, nepoțica, de mână, la școală.

„Între Anastasia și tata este o legatură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primăvara sufletului său” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00 , dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris Ioana Dichiseanu.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Jun. 2021, 09:35 Vedete
Pe aceeași temă