Trei ani de la moartea regretatului Ion Dichiseanu. Simona Florescu, dezvăluiri emoţionante: „Am stat o viață împreună”

Publicat: 21 mai 2024, 16:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ion Dichiseanu s-a stins din viaţă în urmă cu 3 ani. Familia regretatului actor îi simte lipsa și continuă să-l poarte în suflet și în gând. Fosta parteneră a maestrului, Simona Florescu, a făcut recent dezvăluiri emoţionante. Artista îl visează și acum, în diferite ipostaze şi mărturiseşte că se simte protejată de acesta la fiecare pas.

Marele Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai 2021, la Spitalul Floreasca. Moartea lui a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut, dar mai ales în inimile apropiaţilor.

La 3 ani de la decesul său, Simona Florescu, cea care i-a fost alături vreme de 22 de ani, a vorbit despre cum arată viaţa ei fără prezenta marelui actor. Cei doi s-au cunoscut în anul 1985, la Galați, la un concurs de muzică. Au trăit o iubire ca în filme, iar la scurt timp au ajuns în faţa altarului. Deşi a existat o diferenţă considerabilă de vârstă între ei, mai exact 35 de ani, acest lucru nu a fost niciodată un impediment.

Trei ani de la moartea regretatului Ion Dichiseanu

Simona Florescu a mărturisit recent că atât ea, cât şi ceilalţi membri ai familiei îi simt prezenţa marelui actor în fiecare zi.

„Îi simțim prezența în absolut tot ceea ce se întâmplă, în toate proiectele noastre el este acolo prezent, este clar, pentru că uneori lucrurile sunt mai anevoioase și parcă face el ce face ca să facă o minune și să facă totul perfect și să fie așa cum trebuie să fie.

Îl visez mereu… Adică nu se poate să nu îl visez… Am stat o viață împreună, sunt toate amintirile alături de el, sigur că îl visez. Îl visam și mai vesel, și mai supărat…”, a spus Simona Florescu pentru Click!

Ioana Dichiseanu, despre semnele pe care le-a primit după moartea tatălui său

Artista a povestit recent că după moartea tatălui său a primit mai multe semne pe care iniţial nu le-a înţeles.

„Dumnezeu mi-a trimis un alt Dumnezeu care să fie aici fizic lângă mine. Am rămas cu Biblia, cu ghilimelele de rigoare, pe care mi-a lăsat-o. Este greu că atunci când nu îi mai avem fizic trebuie să învățăm să trăim fără ei. Eu nu am fost o persoană cu care să poți trăi ușor în perioada respectivă. Eram și foarte nervoasă, abătută, îngândurată și nu puteam dormi noaptea. Mă trezeam noaptea la 3, la ora la care făceam rugăciuni când era el în spital și mă trezeam fără niciun motiv. Îmi simțeam inima în gât”, a spus Ioana Dichiseanu în emisiunea „În oglindă”.

Dezvăluirile artistei au continuat. Cântăreaţa a povestit o secvență în care plângea în living, iar deodată a pornit o melodie, iar când a mers să verifice de unde se aude sunetul, a constatat că radioul pe care îl avea în casă a pornit singur, deși avea doar o baterie și era închis. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 mai 2024, 16:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×