Fiica cea mare a lui Gigi Becali îi calcă pe urme! Teodora își construiește un palat unic în România

Publicat: 17 mai 2022, 10:37 Autor: Maria Apostol General

La scurt timp după ce s-a căsătorit și a făcut și un copil, Teodora Becali este pregătită pentru un alt pas important în viața ei: să se mute într-un palat grandios, cu arhitectura unică în România, tot în Pipera, cartierul milionarilor.

Teodora Becali este singura dintre celei trei surori care și-a întemeiat o familie, iar Gigi Becali este dispus să-i ofere toate condițiile pentru ca relația să meargă perfect. Așa cum a fost și căsnicia lui cu Luminița, în ultimii aproape 30 de ani de când sunt împreună.

Iar pretențiile fiicei lui nu sunt deloc mici, însă milionarul este dispus să plătească bani grei pentru dorința ei. Care acum o reprezintă construcția unui palat regal!

Terenul a fost găsit, firește, unde altundeva dacă nu în Pipera, în cartierul milionarilor. De altfel, lângă reședința lui Gigi Becali.

Iar arhitecții și-ar fi da interesul pentru realizarea schiței. O minunăție a ieșit, însă Teodora și soțul ei, Mihai Mincu, nu ar fi decis dacă vor da drumul la treabă. Dar palatul, cu un etaj, e o minunăție. Nu mai vorbim de piscina din fața imensei vile, unde e loc de ”scăldat” pentru toată familia plus prietenii. Balconul este spațios, fix cât lățimea palatului, și e susținut de piloni imenși. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Teodora a rămas însărcinată în luna de miere

Fiica cea mare a lui Becali a rămas însărcinată în luna de miere, iar după 9 luni familia celor doi s-a mărit cu încă un membru. Fetița a primit la naștere nota 10 din partea medicilor.

Într-o zi, când latifundiarul s-a dus acasă, fiica lui, Teodora, şi ginerele său îl aşteptau să-i dea marea veste.

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a spus Gigi Becali pentru Antena Stars.

Publicat: 17 mai 2022, 10:37 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă