Ginerele lui Gigi Becali trăiește cu frica războiului? Și-a retras teancuri de bani de la bancă și a plecat cu ei la subraț

Publicat: 07 Mar. 2022, 10:37 General

Coincidență sau nu, ginerele lui Gigi Becali a luat o măsură pe care tot mai mulți români au început s-o aplice de teama consecințelor pe care le-ar putea avea războiul: și-a scos banii din bancă și a plecat cu ei la subraț! 

Mihai Mincu a intrat oficial în marea familie a lui Gigi Becali în 2019, atunci când a luat-o de soție pe Teodora, fiica cea mare a afaceristului. Și el investitor, Mihai a fost pe gustul socrului. Care, de altfel, nu a ezitat să-l laude public. Dăduse peste ginerele perfect. Iar soțul Teodorei avea să devină, încet, dar sigur, „copia fidelă” a celui care l-a primit în marea familie Becali.

Astfel, zilele trecute, Mihai Mincu a dat ”iama” în bancă, însoțit de iubita lui soție. În scurt timp, avea să pășească pe trotuar cu o mare pungă, plină cu bani, în mână. Precum socrul său. Teodora nu a putut ține pasul și s-a ”refugiat” la mașina sa, un Range Rover, parcat în apropiere. În timp ce Mihai și-a „țintit” Bentley-ul, unde a ”adăpostit” punga cu bani.

Apoi, a plecat pentru a rezolva, probabil, problemele stringente din mediul afacerilor, pe care l-a îmbrățișat. Iar Teodora avea să-și folosească Range-ul pentru a reveni acasă. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Teodora a rămas însărcinată în luna de miere

Fiica lui Becali, în vârstă de 24 de ani, a rămas însărcinată în luna de miere, iar după 9 luni familia celor doi s-a mărit cu încă un membru. Fetița a primit la naștere nota 10 din partea medicilor.

Într-o zi, când latifundiarul s-a dus acasă, fiica lui, Teodora, şi ginerele său îl aşteptau să-i dea marea veste.

„M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a spus Gigi Becali pentru Antena Stars.

Fiica lui Gigi Becali a avut parte de o nuntă ca-n filme!

Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică, așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.

Publicat: 07 Mar. 2022, 10:37 General
Pe aceeași temă