Fetitele din Africa de Vest sunt obligate sa consume 16.000 de calorii pe zi! Sunt ingrasate ca niste animale dintr-un motiv trist :( VIDEO

Publicat: 02 ian. 2019, 13:03 Autor: madalina m. News 3

Fetitele ajung sa manance foarte mult, in fiecare zi, fiind obligate chiar de catre mamele lor.

Fetitele din Africa de Vest ajung sa consume cate 16.000 de calorii, zilnic, desi arata normal si nu sunt subnutrite, asa cum se intampla in alte zone africane. Totusi, cele care le-au dat viata le obliga sa manance, iar ele sunt ingrasate precum niste animale.

Fetitele din Africa de Vest sunt ingrasate ca niste animale

Motivul din spatele ingrasarii fortate e unul cat se poate de trist. Adevarul a fost prezentat prin intermediul unui documentar special, realizat de postul britanic Channel 4. Episodul e filmat inclusiv in zone din Mauritania, acolo unde practica infricosatoare e aplicata mai mereu de catre femei pe copilele lor.

Fetitele din Africa de Vest sunt obligate sa consume 16.000 de calorii pe zi

Mai mult, fetitele din Africa de Vest trec si prin ceva ce se numeste „sezonul hranirii”, in care sunt fortate sa manance cat mai multe mese, la o distanta foarte mica de timp. Cu cat mai mult se vor ingrasa, cu atat vor aparea mai atragatoare, spun mamele care le obliga sa manance.

Totodata, motivul pentru care sunt ingrasate e unul infricosator: ele trebuie sa arate cat mai bine pentru barbati.
Copilele sunt obligate sa manance pentru ca daca vor fi mai grase, vor deveni automat si simboluri are frumusetii si bogatiei. Acest lucru se intampla, an de an, in Mauritania. De asemenea, e vorba de fetite de varste fragede, incepand de la 11 ani.

Fetitele din Africa de Vest sunt fortate sa manance chiar si atunci cand acuza dureri puternice de stomac, sau stari constante de greata. In fiecare zi trebuie sa consume cativa litri se lapte de camila indulcit, dar si terci sau couscous.

Totodata, procesul de ingrasare incepe de la varste foarte mici pentru fetitele din Africa de Vest. Mamele lor isi doresc sa le gaseasca un partener cat mai devreme si sa le marite. Femeile spun ca asa va fi mai usor pentru ele, cand vor mai creste.

Cu adevarat socant este ca exista familii care recurg la metode foarte drastice, nu doar portiile imense de mancare. Mai exact, sunt folosite chimicale speciale pentru ingrasarea fortata a animalelor de ferma direct pe fetitele din familie.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 02 ian. 2019, 13:03 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă
×