Fetița lui Laurette, lovită crunt la școală! ”Cer public doamnei ministru să-mi ajute fetița. Să-i spună dânsa că școala nu înseamnă numai bătai și jigniri!”

Publicat: 18 Nov. 2019, 12:58 News 3
Fetița lui Laurette, lovită crunt la școală! ”Cer public doamnei ministru să-mi ajute fetița. Să-i spună dânsa că școala nu înseamnă numai bătai și jigniri!”

Frumoasa vedetă de televiziune, Laurette, trece prin momente cumplite! Potrivit declarațiilor lui Laurette, fiica ei este victima unui bullying repetat la școală doar pentru că este mulatră și nimeni nu ia măsuri.

 

De curând, situația din școala fetiței a degenerat și copila a ajuns acasă cu dinții sparți. Acesta a fost momentul când mama ei a decis să tragă public un semnal de alarmă pe pagina sa de Facebook.

Iată postarea integrală a vedetei tv:

”Toată copilăria mea, și mai apoi adolescența, au fost umbrite de răutățile colegilor de școală legate de culoarea pielii mele. Am sperat că odată cu trecerea la democrație, cu eliberarea de sechelele comuniste, cu deschiderea către Vest, cu evoluția socială, aceste lucruri vor dispărea. Discriminarea rasială în Europa anului 2019 pare scenariu de film. Din păcate, copila mea trăiește același scenariu pe care și eu l am suportat când aveam vârstă ei. Pentru că este de culoare. Pentru că școală în care învață NU ia măsuri. Pentru că părinții copiilor care o jignesc și o fac zi de zi iau asta că pe o normalitate. Pentru că violența este, practic, una din materiile care se “preda” cu brio în școlile din România. Joi, fetiței mele i a fost spartă dantura de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta. Bullyingul repetat la care este supusă Serena de către acest copil a fost tolerat de școală, plângerile mele ai fost considerate “răsfăț tv”. Astăzi mă văd nevoită să cer public doamnei ministru a Învățământului să ne facă dreptate. Da, suntem de culoare. Dar asta nu ne face neoameni. Copilul meu este un copil educat crescut cu mult sacrificiu de o mama singură. Copilul meu nu trebuie bătut, scuipat, batjocorit doar pentru că are o altă culoare a pielii. Sunt o mama singură și lupt nu doar cu un sistem indiferent, ci și cu o mentalitate extrem de primitivă. Școala nu face nimic pentru a mi proteja fetița. Pentru că dacă ar fi făcut, nu ajungeam în situația de a o aduce acasă mutilată de același coleg care în timp a mai lovit o de nenumărate ori. Poate că orice mama ar fi avut instinctul de a calca în picioare tot în jur în acel moment în care și a văzut copilul plin de sânge și cu dințișorul spart. Dar, în ciuda pielii mele ciocolatii, nu sunt animal. Mi-am stăvilit impulsul și am încercat să îmi caut dreptatea la conducerea școlii. Care mușamalizează întregul incident. Așa că cer public doamnei ministru, dascăl la rândul ei, să-mi ajute fetiță. Să-i spună dânsa că școala nu înseamnă numai bătăi și jigniri, ci este locul în care va învața să scrie, să socotească, să râdă, să respecte, să prețuiască, să iubească, să își facă prieteni și să își amintească, peste ani, cu drag și nostalgie de “doamna” ei. Vă rog nu-mi schingiuiți sufletul copilei mele doar pentru că s-a născut mulatră!

Sursa foto: Facebook

Publicat: 18 Nov. 2019, 12:58 News 3
Pe aceeași temă