Fetita Laurei Cosoi a fost data la gradinita. Ce impact a avut asupra Ritei

Publicat: 15 Aug. 2019, 18:44 News 3

Laura Cosoi a luat o decizie importanta in privinta Ritei, fetitei sale.

Fetita Laurei Cosoi a fost data la gradinita. Astfel ca Laura Cosoi si sotul ei au luat o decizie foarte importanta pentru familia lor.

Astfel ca in loc sa apeleze la ajutorul unei bone, au luat decizia de a o duce pe Rita la cresa, dupa o lunga perioada in care au analizat toate variantele, pentru binele fetitei lor.

Fetita Laurei Cosoi a fost data la gradinita

Bautura cu care Laura Cosoi se mentine slaba. Ce amestec inedit consuma des

„Zi mare în viaţa Ritei şi a noastră, ca familie! Rita merge la creşă de câteva zile, aşadar am trecut într-o nouă etapă! Am văzut în jurul nostru tot felul de exemple: prieteni care au angajat bone filipineze, românce, rusoaice, alții care au apelat la bunici să stea cu copiii sau mame care l-au îngrijit pe cel mic până la 3 ani, apoi l-au dat la grădiniță.

Avem și prieteni care au apelat la creșă încă de când copilul era foarte mic. Împreună cu Cosmin, am analizat cu atenție și variantă creșă și pe cea a bonei și am ajuns la niște concluzii”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Laura Cosoi, declaratie inedita despre relatia cu sotul de cand fetita ei a venit pe lume

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean sunt fericitii parinti ai unei frumoase fete pe nume Rita. Vedeta a marturisit cum se intelege cu sotul ei de cand Rita, fetita lor, a venit pe lume, si a marturisit ca nu are nevoie de ‘pauza’.

Cei doi si-au crestinat fiica in Maramures si isi concentreaza toata atentia pe cresterea fiicei lor, chiar daca unii ii blameaza pentru fleul in care fac acest lucru.

„Rita este cu noi peste tot pentru că așa ni se pare firesc. Nu vrem să demonstrăm nimic, nu facem nimic deosebit față de alți părinți care își iau copiii cu ei în vacanțe, nu este un act de curaj, nu am pus niciun pariu, nu facem lucrurile altfel decât simțim, altfel decât sunt valorile după care ne-am ghidat până acum. ☺️

Nu avem nevoie de pauză pentru că “lucrăm” la relația noastră cu Rita de față. Ne strângem în brațe, ne ținem de mână, ne înțelegem tacit din priviri dacă ne amuză vreo prostioară făcută de Rita și ne place să ne descoperim și așa, în postură de părinți.”

Publicat: 15 Aug. 2019, 18:44 News 3
Pe aceeași temă